Σε νέο επιθετικό κρεσέντο, ο Άδωνις Γεωργιάδης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πολύφημο σκάνδαλο Novartis, λέγοντας ότι οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, είναι οι πιο καθαροί πολιτικοί του πλανήτη!

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Συγκεκριμένα, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Πολιτεία, ισχυρίστηκε ότι τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση του ιατρικού σκανδάλου είναι «καθαροί πολιτικοί», έντιμοι, και πως όσο και αν τους έχει ψάξει… το κυβερνών κόμμα δεν έχει βρει απολύτως τίποτα.

Μάλιστα, σε μία άλλη αποστροφή του λόγου του, ο Άδωνις επισήμανε ότι δεν έχει αισθανθεί περισσότερη οργή στη ζωή του απ’ αυτή που αισθάνεται για τη «σκευωρία που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ανέφερε συγκεκριμένα, ότι «Μας έχουν ψάξει όσο δεν έχουν ψάξει Έλληνα πολιτικό. Και τι βρήκαν; Τίποτα. Με τη βούλα λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ είμαστε οι πιο καθαροί πολιτικοί του πλανήτη!».

Σ.σ.: Στα χαρτιά, τουλάχιστον, καλέ μου αντιπρόεδρε της ΝΔ, σίγουρα είστε! Μπορεί και στην πραγματικότητα! Φυσικά, μέχρι αποδείξεως περί του αντιθέτου… Γιατί αισθάνεσαι, όμως, την ανάγκη να υπερβάλλεις τόσο; Το ανέκδοτο με τον κυνηγό και τον ψαρά, φαντάζομαι το ξέρεις. Κόψε κάτι…

ΥΓ.: Αλήθεια, πόσο θα έπρεπε να φωνασκεί η οικογένεια Μητσοτάκη, με όσα της έχεις σούρει για την Siemens;;;


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.