Το είχε τάξει ο Βαγγέλης Αντώναρος στους Σαμαρά, Άδωνη και Μητσοτάκη, πολύ περισσότερο στους καραμανλικούς φίλους και ακόλουθους του και πλέον το κάνει πράξη: Η πολιτική κίνηση που δημιουργεί, με εξαιρετικά γοργούς ρυθμούς, έχει και κορυφαία καραμανλικά στελέχη!

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα Piperata.gr μυστική σύναξη πραγματοποίησαν πέντε πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων Καραμανλή που πλέον έχουν διαρρήξει τις σχέσεις τους με την ΝΔ ελέω Σαμαρά, ακροδεξιών (βλ. Γεωργιάδη, Βορίδη κ.ά.), σημιτικοφερμένων και Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, το μεσημέρι της Παρασκευής είχαν «φιλική συνάντηση» όπως τη χαρακτήρισαν οι κ.κ. Ευάγγελος Αντώναρος, Χρήστος Ζώης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος και Σάββας Τσιτουρίδης.

Το θέμα συζήτησης ήταν «η κατάσταση στον τόπο» και, μεταξύ άλλων, εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό και την ανησυχία τους για την πορεία της χώρας και των θεσμών της.

Για περισσότερα και αποκαλυπτικότερα, μείνετε συντονισμένοι…


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.