Το απίστευτο είναι ότι στη δίκη προσήλθαν αυτοβούλως ως μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου για παιδεραστία, διακεκριμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσά τους και η βουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου(!), συνοδευόμενη από τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι ο τελευταίος δεν παρευρέθηκε για να καταθέσει υπέρ του Γεωργιάδη, αλλά για να παρακολουθήσει με αγωνία την εξέλιξη της από τις θέσεις του ακροατηρίου.

Η υπεράσπιση του στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, ξεκινώντας με την παραδοχή πως ο κατηγορούμενος ήταν (και είναι!) το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε εκ νέου αίτημα αναβολής της δίκης!

Δυστυχώς, η παραδικαστική διαπλοκή δείχνει ότι συνεχίζει να μεσουρανεί στην Ελλάδα, καθώς για ακόμα μία φορά, όπως προέκυψε, δεν έχουν κληθεί οι μάρτυρες από τη Μολδαβία και δεν έχουν μεταφραστεί έγγραφα τις δικογραφίας!

Τα Piperata.gr έχουν ξαναεπισημάνει την ύποπτη ολιγωρία της Εισαγγελίας της Αθήνας να προχωρήσει τόσο σε αίτημα δικαστικής συνδρομής για τη συγκεκριμένη υπόθεση όσο και στην απλή μετάφραση των εγγράφων που καταδεικνύουν τη σχέση του Νίκου Γεωργιάδη με την έρευνα του κυκλώματος παιδεραστίας το 2010 στην Μολδαβία!

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο συνήγορος του κατηγορούμενου για παιδεραστία, κ. Μπιτσαξής, αφού αρχικώς εξήρε τον ρόλο της ερευνητικής δημοσιογραφίας, ζήτησε να λάβει υπόψιν το δικαστήριο ότι, σε κάθε περίπτωση, ο Νίκος Γεωργιάδης, δεν γνώριζε την ηλικία των θυμάτων… ούτε αυτή προκύπτει με ακρίβεια(!), άρα δεν μπορεί να δικαστεί για πράξεις οι οποίες έχουν ήδη παραγραφεί.

Αχ, ΝΔ… το μεγαλείο σου!


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.