Η λαϊκίστικη ρητορική και η προπαγάνδα που έχει αναπτύξει η Νέα Δημοκρατία κατά της κυβέρνησης με αφορμή την Συνθήκη των Πρεσπών δεν φαίνεται να έχουν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Ιδιαίτερα αν συνυπολογίσει κανείς στην εξίσωση την αντίδραση των διαδηλωτών στο Σύνταγμα προς την Σοφία Βούλτεψη το μεσημέρι της Κυριακής.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, όπου οι διαδηλωτές στο Σύνταγμα αποδοκιμάζουν άγρια την πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά και ενεργεία βουλευτή της ΝΔ, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Μάλιστα, από ότι φαίνεται η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αλλάξει τακτική, καθώς με αυτή που ακολουθεί, όχι μόνο δεν θα πετύχει την αύξηση των ποσοστών της, αλλά θα εκτινάξει και τα ποσοστά της ακροδεξιάς(!) και όλων των νέων και παλαιών εκπροσώπων της, η οποία παίζει τα ρέστα της, ιδιαίτερα αυτή την χρονική περίοδο, που προσφέρεται για πατριδοκαπηλία.

Η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, μαζί με την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, απαθανατίζονται στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια που συγκεντρωνόταν το πλήθος για το συλλαλητήριο.

Δείτε καρέ καρέ τις αποδοκιμασίες στην Σοφία Βούλτεψη


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.