Ξεκάθαρη απάντηση σε όλους όσοι τον ρωτούν αν θα μπορούσε να ηγηθεί μιας προσπάθειας επανένωσης του Κέντρου, κάνοντας άνοιγμα τόσο προς το ΚΙΝΑΛ και την Φώφη Γενημματά, όσο όμως και προς τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, δίνει ο Βασίλης Λεβέντης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κέντρου καταγγέλλει ευθέως ότι οι υπάρχοντες πολιτικοί σχηματισμοί που ευθύνονται για την πτώχευση και την καταστροφή της χώρας διατηρούν ακόμη στις τάξεις τους όλα τα ένοχα και αμαρτωλά πολιτικά πρόσωπα. Επισημαίνει δε ότι επουδενί θα μπορούσε να πει στους ψηφοφόρους του ότι θα συνεργαστεί μαζί τους. «Πώς μπορούμε να συνεργαστούμε με όλους αυτούς οι οποίοι με τα θαλασσοδάνεια, με τους διορισμούς, με τον άκρατο εξωτερικό δανεισμό, πτώχευσαν τη χώρα;», γράφει χαρακτηριστικά και προσθέτει με νόημα: «Μπορούμε να συνεργαστούμε με αυτά τα πρόσωπα στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία; Να πούμε στους ψηφοφόρους μας τι, ότι πάμε να ενωθούμε μαζί τους;». 

Μάλιστα, καταλήγει στο συμπέρασμα ή αν προτιμάτε κάνει μία πρόβλεψη: «Είναι καταδικασμένη η Φώφη Γεννηματά να είναι αυτή στα χέρια της οποίας θα διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ»!

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Λεβέντης έγραψε:

«Μου δημιουργείται η εικόνα ότι επειδή και οι δεξιοί και αριστεροί αλλά και οι σοσιαλιστές ντρέπονται για αυτό που είναι (για το παρελθόν τους αλλά και το τωρινό τους κατάντημα) και προσπαθούν μέσω ανοιγμάτων και διευρύνσεων να εξωραΐσουν την εικόνα τους.

Και η πολύφερνη νύφη από την οποία ελπίζουν να αντλήσουν ψήφους είναι ο χώρος του Κέντρου.
Σε απάντηση λοιπόν όλων όσων λένε και ζητούν από την Ένωση Κεντρώων να ηγηθεί μιας προσπάθειας επανένωσης του κέντρου έχω να απαντήσω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.
Πώς μπορούμε να συνεργαστούμε με όλους αυτούς οι οποίοι με τα θαλασσοδάνεια, με τους διορισμούς, με τον άκρατο εξωτερικό δανεισμό, πτώχευσαν τη χώρα;
Μπορούμε να συνεργαστούμε με αυτά τα πρόσωπα στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία; Να πούμε στους ψηφοφόρους μας τι, ότι πάμε να ενωθούμε μαζί τους;

Μέσα στο ΠΑΣΟΚ για παράδειγμα, υπάρχουν ακόμη στελέχη τα οποία ψάχνουν μία ακόμη ευκαιρία για να συνεχίσουν το φαγοπότι των προηγούμενων 40 ετών.
Είναι καταδικασμένη η Φώφη Γεννηματά να είναι αυτή στα χέρια της οποίας θα διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ. 
Δεν έχει κάνει ανανέωση το ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν έρθει νέα πρόσωπα, δεν ηγούνται καινούργιες προσωπικότητες.

Και κάποιοι λίγοι νέοι που έχουν κατορθώσει να φανούν υπερασπίζονται και αυτοί τον παλαιοκομματισμό του ΠΑΣΟΚ!».

H ανάρτηση του Προέδρου της Ένωσης Κέντρου στο προφίλ του στο Facebook


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.