Η αλήθεια είναι ότι σε ζωντανές συνδέσεις και μεταδόσεις αυτά γίνονται… Το ανοιχτό μικρόφωνο «έκαψε» τον σπίκερ της ΕΡΤ που βρέθηκε στην Λήμνο για την μετάδοση του αγώνα μπάσκετ: Ήφαιστος – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Το «πιπεράτο» συμβάν σημειώθηκε πριν από το τζάμπολ, όταν ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου δεν είχε καταλάβει ότι ήταν «on air», οπότε όλοι όσοι ήταν εκείνη τη στιγμή μπροστά σε τηλεοπτικούς δέκτες τον άκουσαν να… αποκαλύπτει τις σκέψεις του για το τι θα φάει μετά το τέλος της αναμέτρησης!

«Μετά, όπως θα είμαστε με τους διαιτητές, να περάσουμε να τσιμπήσουμε τίποτα, πουθενά, καμιά ωρίτσα; Ποια γέλασε; Την άκουσα. Ποια γέλασε, επειδή σκέφτομαι το φαΐ; Τι φάγαμε; Ένα πρωινό φάγαμε», ήταν τα «πιπεράτα σχόλια» που πέρασαν μέσα από την συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης!

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου έκανε την… εισαγωγή για τη μετάδοση του ματς, νομίζοντας πως είναι από εκείνη τη στιγμή και μετά στον «αέρα». Φυσικά, η «πιπεράτη γκάφα» δεν ανήκει τόσο στον Χατζηγεωργίου όσο στο κοντρόλ και τον σκηνοθέτη της ΕΡΤ, που εξέθεσαν τον σπίκερ.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.