Απίστευτες σκηνές που θυμίζουν άλλες εποχές διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Σύνταγμα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, η προσπάθεια κατάληψης του κοινοβουλίου έγινε από ομάδες κρούσης ακροδεξιών στοιχείων που είχαν οργανωμένο σχέδιο δράσης να καταλάβουν το ελληνικό κοινοβούλιο. Κι αυτό αποδεικνύεται ότι το είχαν καλοσχεδιασμένο από εβδομάδες πριν. Αρκεί να δει κανείς τις αναρτήσεις που έκαναν στα social media οι καθοδηγητές τους, όπου καλούσαν ξεκάθαρα τους ομοϊδεάτες τους να συμμετέχουν για να καταλάβουν την Βουλή και να ρίξουν την κυβέρνηση. Μάλιστα, ζητούσαν από όποιον ήθελε (τόνιζαν την υποχρέωση έναντι τού έθνους!) να συνομιλήσει μαζί τους στο messenger (ιδιωτικά), προκειμένου να συνεννοηθούν και να οργανώσουν το σχέδιο εισβολής στη Βουλή!

Μετά το επίμαχο ρεπορτάζ, αλλά και το παρακάτω άκρως αποκαλυπτικό βίντεο, οι καθοδηγητές-διοργανωτές διέγραψαν από το Facebook τα ανοιχτά καλέσματα τους για μάχη(!) και εισβολή στη Βουλή, προκειμένου να αποφύγουν τις όποιες αστυνομικές έρευνες αλλά και τις επιβεβλημένες νομικές κυρώσεις… Ωστόσο, τα Piperata.gr πρόλαβαν να απαθανατίσουν μία ενδεικτική ανάρτηση, όπως και τα σχόλια κάτω από τα σβησμένα post των καθοδηγητών, που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Κι αυτά είναι δύο μόνο από τα αναρίθμητα που έχουμε στο δημοσιογραφικό αρχείο μας. (upd).

Το επίμαχο βίντεο αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι υπήρξε σχέδιο για εισβολή ακροδεξιών διαδηλωτών και κατάληψης της Βουλής.

Το σήμα έδινε δημοσιογράφος που πλέον ηγείται ακροδεξιάς οργάνωσης, η οποία θα ακούσετε να προτρέπει τις ομάδες κρούσης να δώσουν τη μάχη μπροστά για να καταλάβουν το Κοινοβούλιο και να ανοίξουν τις πόρτες για τους υπόλοιπους. Υποστήριζε, μάλιστα, πως τη μέρα της ψήφισης της Συμφωνίας «το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα τελεί υπό κατάληψη». Πλάι της, θα δείτε να βρίσκεται ακόμη και ιερέας, ο οποίος δεν αντιδρά στην προτροπή για κατάληψη του Κοινοβουλίου, ούτε για τους βανδαλισμούς και τις βιαιοπραγίες που βλέπει!

Στη συνέχεια η καθοδηγήτρια πηγαίνει στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και «διατάζει» να εισβάλουν στο Κοινοβούλιο. Έτσι, ακολούθησαν τα γνωστά επεισόδια…

Στο άκρως αποκαλυπτικό βίντεο εμφανίζονται οι ακροδεξιές «ομάδες κρούσεις» να υπακούν… και να επιτίθενται κατά των ΜΑΤ στη σκάλα της Βουλής, δεξιά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.