Στον ΣΚΑΪ τα «ρίχνει» ο πρώην υπουργός Χρήστος Ζώης και μάλιστα πίσω από την αντιδεοντολογική και συκοφαντική ειδησεογραφική κάλυψη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που έπαιξε διαρροές, οι οποίες αφορούσαν στο πρόσωπο του, βλέπει «δάχτυλο Μητσοτάκη».

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Τα Piperata.gr επικοινωνώντας με τον καραμανλικό πολιτικό, διαπίστωσαν ότι είναι έξαλλος με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Για του λόγου το αληθές, άκρως ενδεικτική είναι η δήλωσή του: «Καμία σχέση δεν θα μπορούσα να έχω με ό,τι μπορεί να εξυφαίνεται στον χώρο της άκρας δεξιάς», τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Ζώης, σχολιάζοντας αναφορές σε δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού καναλιού. Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο Χρήστος Ζώης αναφέρει: «Αν το χθεσινό νυχτερινό δελτίο του SKAI ήθελε απλώς να διαπιστώσει τί είναι αληθινό και τί είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας μπορούσε να με ρωτήσει.

Δεν το έκανε! Επέλεξε να διακινήσει “διαρροές” οι οποίες, εκτός των άλλων, με θίγουν και με προσβάλλουν καθώς υποστηρίζονται από σχετικά σχόλια.

Αναμένω σήμερα το αυτονόητο. Διόρθωση και αποκατάσταση της αλήθειας!

Επί της ουσίας: ήμουν και παραμένω πολιτικά στον χώρο της μεταρρυθμιστικής κοινωνικής κεντροδεξιάς. Στον πολιτικό χώρο που εύστοχα οριοθετήθηκε από τον Κ. Καραμανλή ως Μεσαίος!

Με το ζόρι δεν θα με τοποθετήσει κανείς “στα δεξιά της ΝΔ”! Κατόπιν αυτών εξυπακούεται ότι καμία σχέση δε θα μπορούσα να έχω με ό,τι μπορεί να εξυφαίνεται στο χώρο της άκρας δεξιάς».


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.