Πολλοί αναρωτιούνται μετά την αλλαγή του κοινοβουλευτικού σκηνικού, αν έχει κι άλλους «άσους» ο Αλέξης Τσίπρας στο μανίκι του…

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ και η ταυτόχρονη επιχείρηση πολιτικής «εξαφάνισης» των κεντρώων μεν, αδύναμων κομμάτων της κεντροαριστεράς δε, φαίνεται πως επικρατεί στον σχεδιασμό του πρωθυπουργού και μάλιστα δείχνει να επιτυγχάνεται…

Ο σχεδιασμός επιβεβαιώνεται και από μία διόλου τυχαία πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει το κυβερνών κόμμα.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση στο Ηράκλειο Κρήτης με το βλέμμα στο… άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ προς την Κεντροαριστερά.

Συγκεκριμένα, η «Πρωτοβουλία Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη» στο ξενοδοχείο Ατλαντίς (19:30).

Η δε σύνθεση των ομιλητών λέει πάμπολλα… Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης και ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, θα αναπτύξουν τις θέσεις και τα επιχειρήματα τους για αυτή τη σύγκλιση και συσπείρωση προοδευτικών δυνάμεων.

Λέτε, οσονούπω, αυτός ο «άσσος» να τραβηχθεί με την… αλλαγή ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ; 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.