Μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος έδωσαν στη δημοσιότητα το περιεχόμενο της επίμαχης συνομιλίας με τον Νίκο Νικολόπουλο, η οποία τελικά ήταν και η αφορμή για να στραφεί ο Αχαιός πολιτικός κατά του τέως υπουργού Άμυνας.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού» γράφει η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία της συνομιλίας.

Στην εν λόγω συνομιλία, που έγινε μέσω SMS, o κ, Καμμένος γράφει; «Για να μην στεναχωρηθείς, το απόγευμα θα σ βγάλω όλα τα σάιτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις και τα άλλα με τον Παπά».

Το σύντομο αυτό μήνυμα, συνοδεύεται μάλιστα και με εμότικονς γέλιου…

«Εκβιασμός; Όλα στο φως!!!», απαντά με τη σειρά του ο Νίκος Νικολόπουλος.

«Καθόλου απλώς τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη μου», ανταπαντά με τη σειρά του ο Πάνος Καμμένος.

Νωρίτερα σήμερα, ο Νίκος Νικολόπουλος μετέβη στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε μήνυση, κάνοντας χρήση του άρθρου για βία κατά πολιτικού σώματος. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, πως δέχτηκε SMS από τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, στο οποίο ο κ. Καμμένος των απειλούσε ότι από το «βράδυ θα σταματήσει οποιαδήποτε κρατική διαφήμιση στα σάιτ τα οποία διαχειρίζεται ο κ. Νικολόπουλος».

Μάλιστα, ο κ. Νικολόπουλος φέρεται να είπε στις Αρχές ότι μετά δεχόταν αλλεπάλληλες κλήσεις από τον Καμμένο στις οποίες όμως δεν απαντούσε.

Υπενθυμίζεται ότι το 2015 ο Νίκος Νικολόπουλος, ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε καταψηφίσει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, χωρίς ωστόσο να παραδώσει την έδρα του.