Ακόμα δεν έχει πάρει την εξουσία η ΝΔ και άρχισε να απειλεί με το κλείσιμο των media που δεν είναι αρεστά στο συρφετό του Κυριάκου Μητσοτάκη…

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Μετά τα τανκς του Μπογδάνου στην ΕΡΤ… προστέθηκε ο περιβόητος Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος κατά την διάρκεια εκπομπής του στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 είπε τα εξής ανεκδιήγητα motamo: «Από το Μάιο, από το Σεπτέμβρη όλα αυτά θα αλλάξουν… Η Αυγή, η ΕΡΤ, η Εφημερίδα των Συντακτών, η Νέα Σελίδα, ο Ντοκουμέντος κι άλλα ακόμη ΜΜΕ… να ζήσουμε να τους θυμόμαστε».

Από ότι φαίνεται ο δημοσιογράφος του Μαρινάκη και από ότι φημολογείται υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο έχει πάρει το «όπλο« του και «ρίχνει μαύρο» σε διάφορα δημοσιογραφικά μέσα.

Τι δείχνει αυτό; Ό,τι ο Μπογδάνος και ο Πρετεντέρης δεν τα είπαν γιατί έχουν κάποια εγκεφαλική βλάβη, ούτε βρέθηκαν σε άτυχη στιγμή…. Το σύστημα Μητσοτάκη-Μαρινάκη είναι αυτό που απειλεί και δείχνει τις εκδικητικές διαθέσεις που έχει αν έρθει στην εξουσία, πριν καν την εξασφαλίσει αυτήν… Έχουν γνώση οι φύλακες (βλ. πολίτες)!