Ακόμα δεν έχει πάρει την εξουσία η ΝΔ και άρχισε να απειλεί με το κλείσιμο των media που δεν είναι αρεστά στο συρφετό του Κυριάκου Μητσοτάκη…

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Μετά τα τανκς του Μπογδάνου στην ΕΡΤ… προστέθηκε ο περιβόητος Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος κατά την διάρκεια εκπομπής του στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 είπε τα εξής ανεκδιήγητα motamo: «Από το Μάιο, από το Σεπτέμβρη όλα αυτά θα αλλάξουν… Η Αυγή, η ΕΡΤ, η Εφημερίδα των Συντακτών, η Νέα Σελίδα, ο Ντοκουμέντος κι άλλα ακόμη ΜΜΕ… να ζήσουμε να τους θυμόμαστε».

Από ότι φαίνεται ο δημοσιογράφος του Μαρινάκη και από ότι φημολογείται υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο έχει πάρει το «όπλο« του και «ρίχνει μαύρο» σε διάφορα δημοσιογραφικά μέσα.

Τι δείχνει αυτό; Ό,τι ο Μπογδάνος και ο Πρετεντέρης δεν τα είπαν γιατί έχουν κάποια εγκεφαλική βλάβη, ούτε βρέθηκαν σε άτυχη στιγμή…. Το σύστημα Μητσοτάκη-Μαρινάκη είναι αυτό που απειλεί και δείχνει τις εκδικητικές διαθέσεις που έχει αν έρθει στην εξουσία, πριν καν την εξασφαλίσει αυτήν… Έχουν γνώση οι φύλακες (βλ. πολίτες)!


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.