Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, εκτιμά ότι κανένα κόμμα δεν θα κατορθώσει να πάρει την αυτοδυναμία στις εκλογές του 2019, προαναγγέλλει ότι, στη φάση των διερευνητικών εντολών, ο ίδιος, θα προτείνει σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας, με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή, τον οποίο χαρακτηρίζει «τεράστιο εθνικό κεφάλαιο».

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Εκτιμά δε ότι η ΝΔ αργά ή γρήγορα θα διασπαστεί και πως οι Σαμαράς, Γεωργιάδης και Βορίδης θα προχωρήσουν σε «ακροδεξιά λύση».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πιστεύει ακράδαντα ότι από τις κάλπες θα αναδειχθούν καινούριες δυνάμεις, με τις οποίες θα μπορούσε να βρεθεί συνισταμένη για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας και την εξεύρεση πρωθυπουργού κοινής αποδοχής, κατά τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, με τον ίδιο να προτείνει από τώρα για τη θέση του πρωθυπουργού τον Κώστα Καραμανλή.

Σ.σ.: Αναρωτιέμαι τι στάση θα κρατήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης… Θα αποδεχόταν την πρόταση αυτή του Καμμένου;


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.