Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της δικογραφίας για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου και από τα οποία προκύπτουν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες των τριών δραστών.

Όπως αποκαλύπτει το zougla.gr τα στοιχεία της δικογραφίας αποκαλύπτουν πως έχουν καταγραφεί οι εξής τηλεφωνικές επικοινωνίες των τριών δραστών:

  • με παράγοντες και στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός
  • με την εταιρεία Capital με έδρα τον Πειραιά, συμφερόντων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη
  • με τον άμεσο συνεργάτη του εφοπλιστή-εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη, Νικόλαο Συντυχάκη
  • με τον γνωστό λαουτιέρη, επιστήθιο φίλο και κουμπάρο του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και της Ντόρας Μπακογιάννη, Μανώλη Κονταρό
  • με τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη, τον αρχιδιαιτητή που συνδέθηκε με την περίφημη υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά στην άμεση ή έμμεση εμπλοκή του εφοπλιστή Μαρινάκη, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει τo RP. news αναμένεται σημαντική αποκάλυψη από τον εκδότη δημοσιογράφο, Πάρi Κουρτζίδη στα Piperata.gr, ο οποίος τον Μάρτιο του 2018 έπεσε θύμα αρπαγής και απειλής ζωής από άντρες ασφαλείας του εν λόγω επιχειρηματία στο ξενοδοχείο Hilton.

Να σημειωθεί ότι ο Πάρις Κουρτζίδης μέσα από το Piperata.gr ήταν αυτός που πρώτος κατονόμασε ότι άμεσα ή έμμεσα εμπλέκονται ο επιχειρηματίας και συνεργάτες του στον ξυλοδαρμό Τζήλου με βάση τα ευρήματα αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών, μέρος των οποίων προέρχεται από άρσεις απορρήτων και όχι μόνο…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΑΡΙ ΚΟΥΡΤΖΙΔΗ ΣΤΑ PIPERATA.GR

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη δικογραφία προκύπτει το συμπέρασμα πως οι τρεις δράστες που παραλίγο κυριολεκτικά να δολοφονήσουν τον διαιτητή Τζήλου, ήταν σε συνεννόηση με στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και με την εφοπλιστική εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και στενούς συνεργάτες του και φίλους.

Πλέον με όλες αυτές τις αποκαλύψεις, χωρίς κάποιον να ξεχνά τις υποθέσεις του Noor1 και τη μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης, την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών στο ποδόσφαιρο, αλλά και την περίπτωση αρπαγής του δημοσιογράφου και εκδότη, Πάρι Κουρτζίδη, η παρέμβαση της Δικαιοσύνης με ακόμα πιο μάχιμο τρόπο είναι επιβεβλημένη.

Πηγή: RP.news


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.