Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα Piperata.gr πρόκειται για τον Χρήστο Πρωτογεράκη, ο οποίος φέρεται ότι είναι ο ένας εκ των πρωταγωνιστών – δραστών στην κατ’ ουσίαν ανεπιτυχή εγκληματική επιχείρηση κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου (Δεκέμβριος 2018), ο οποίος από διαρροές στον Τύπο αναφερόταν ως «ποδοσφαιριστής».

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Να θυμίσω ότι, μετά από αυτά τα δημοσιεύματα και ορισμένα που «αποκάλυπταν» ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής, προς αποκατάσταση της αλήθειας ο «ΑΟ Προοδευτική Νεολαία», εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευδε (ορθώς) με κατηγορηματικό τρόπο την οποιαδήποτε σχέση σήμερα με τον κατηγορούμενο στην υπόθεση του σοκαριστικού ξυλοδαρμού τού διαιτητή Τζήλου.

Η ακριβής αλήθεια είναι πως, ο δράστης στην ηλικία των 11 ετών υπήρξε αθλητής των Ακαδημιών του συλλόγου στο παιδικό-εφηβικό τμήμα (το 2001 με Α/Α δελτίου 285/91 της ΕΠΣ Πειραιά), όμως, δεν συνέχισε ως ποδοσφαιριστής στη ζωή του, καθώς επέλεξε να ασχοληθεί με άλλα πράγματα…

Έτσι, ο ιστορικός σύλλογος τόνιζε (και είχε δίκιο) ότι «ουδεμία άλλη σχέση έχει με τον συγκεκριμένο». Μάλιστα, η ομάδα ζητούσε να μην υπάρξει «καμία άλλη αναφορά και χρησιμοποίηση του ονόματος της Προοδευτικής», καθώς αυτή «θα στρέφεται σε λάθος κατεύθυνση, θα αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση για τον σύλλογο», ενώ «θα αποτελεί και διαστρέβλωση της πραγματικότητας».

Όπως, όμως, είναι σε θέση να πληροφορούνται τα Piperata.gr, ο Χρήστος Πρωτογεράκης μέσα από την έρευνα των αρχών προκύπτει να ανήκει στη δύναμη των οδηγών – φρουρών του Βαγγέλη Μαρινάκη(;), τον οποίο ο εφοπλιστής φέρεται να διαθέτει σε άλλα πρόσωπα του επαγγελματικού, οικογενειακού και ευρύτερου περιβάλλοντος του.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν αν ο εν λόγω δράστης στον «εγκληματικό» ξυλοδαρμό Τζήλου, συμμετείχε και στην ομάδα των μπράβων του Μαρινάκη που διέπραξαν το κακούργημα «αρπαγής» (του υπογράφοντος) – γνωστή ως υπόθεση «αρπαγή δημοσιογράφου από το Hilton». 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.