Τελικά, ποιος ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στο αθλητικό νομοσχέδιο; Ντόρα Μπακογιάννη ή Κωνσταντίνος Τζαβάρας

Χάος επικράτησε μεταξύ Ντόρας Μπακογιάννη και Κώστα Τζαβάρα, όταν ο τελευταίος πήγε να εκπροσωπήσει τη αξιωματική αντιπολίτευση στο αθλητικό νομοσχέδιο, αλλά τον πρόλαβε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ενδεικτικό το αλαλούμ που υπήρξε στην αίθουσα, οι τραγελαφικοί διάλογοι:

«Βρείτε τα μεταξύ σας, λύστε τα προβλήματά σας και ελάτε» είπε σε έντονο ύφος η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου στον Κωνσταντίνο Τζαβάρα, ο οποίος ήταν εκτός εαυτού. Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε μιλήσει αντ΄ αυτού και εκείνος μπήκε στην Ολομέλεια για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Κύριε Τζαβάρα, μίλησε η κυρία Μπακογιάννη ως κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, άρα μη βιάζεστε….» έσπευσε να διευκρινίσει η Τασία Χριστοδουλοπούλου, τσιγκλίζοντας τον βουλευτή.

«Εκπρόσωπος είμαι εγώ και θα παραμείνω μέχρι το τέλος» ανταπάντησε ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας προκαλώντας γέλιο στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ποιος γελάει έτσι… ποιος γελάει έτσι… μωρός γελά ακόμα κι όταν δεν συμβαίνει κάτι γελοίο» συμπλήρωσε ο βουλευτής στοχεύοντας μάλλον τον Πέτρο Κωνσταντινέα του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά χάθηκε η μπάλα… όταν ο τελευταίος μίλησε για ρόπαλα και τσεκούρια.

«Για μπράβο σάς έφεραν εδώ; Κύριε, σε μένα για ρόπαλα και τσεκούρια δεν θα λέτε, στη φιλελεύθερη παράταξη. Κοίτα τα μούτρα σου στον καθρέπτη! Τι είσαι; Όργανο της προέδρου» είπε σε έντονο ύφος ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας εξοργίζοντας την προεδρεύουσα που θέλησε να τελειώσει την αντιπαράθεση.

«Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είμαι εγώ, εκτός αν μου φέρετε απόφαση που λέει ότι είναι η κυρία Μπακογιάννη, τότε θα το αποδεχτώ» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας.

«Λύστε τα προβλήματά σας στο κόμμα σας κι ελάτε» συμπλήρωσε η κυρία Χριστοδουλοπούλου, ενώ στις παρεμβάσεις Κωνσταντινέα ο κύριος Τζαβάρας τού είπε να μην κάνει σαν νευρόσπαστο και να αφήσει τα νταηλίκια.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.