Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην συνέντευξή του στην γαλλική Figaro, έδειξε τις προθέσεις του, εφόσον στις επόμενες εκλογές ο λαός τον επιλέξει να κυβερνήσει.

Είπε, λοιπόν, πως θα κυβερνήσει με στελέχη της γενιάς του, με… επιχειρηματίες και με στελέχη από άλλα κόμματα, προκαλώντας μεγάλη γκρίνια στο εσωτερικό της ΝΔ.

«Εμείς θα είμαστε οι γλάστρες δηλαδή;», έλεγε στα Piperata.gr ένα σημαντικό στέλεχος του κόμματος, που θα είναι υποψήφιο στην Αθήνα. Και για να μη τον προδώσουμε… δε λέμε σε ποιον τομέα τη Β’ περιφέρειας.

Μπορεί πάμπολλοι από το εσωτερικό του κόμματος ν ακαταλαβαίνουν ποιους εννοεί όταν μιλά για «στελέχη της γενιάς του», όμως, οι περισσότεροι και δη οι απλοί πολίτες δεν γνωρίζουν σε ποιους επιχειρηματίες αναφέρεται… Ίσως, από το μητρώο της ΝΔ, ίσως όχι…

Όσον αφορά στα στελέχη από άλλα κόμματα, υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσωπα: Η Άννα Διαμαντοπούλου και φυσικά ο… Μιχάλης Χρυσοχοΐδης!

Τα Piperata.gr θα αποκαλύψουν -προσθέσουν- ακόμη ένα, παίρνοντας αρκετό ρίσκο… Γιάννης Στουρνάρας!

Όσον αφορά στο ευρωψηφοδέλτιο, ακούγονται εντόνως τις τελευταίες ώρες, δύο ονόματα: Ο Παναγιώτης Πικραμμένος και ο στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος.


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.