Παρατηρώντας την ανακοίνωση για τη συγκρότηση ΔΣ της Creta Farms διαπιστώνουν ότι τα δύο ισχυρά αδέλφια στην αγορά τροφίμων, μπορεί να δηλώνουν «ιδιαίτερα αγαπημένα» μεταξύ τους, όπως χρειάστηκε να μας πληροφορήσουν με επίσημο δελτίο Τύπου μετά από δημοσιεύματα περί του αντιθέτου, εν τούτοις, ο ένας εκ των δύο -άγνωστο το γιατί- επέλεξε να διαφοροποιήσει το επώνυμο του!

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Η αλήθεια είναι ότι τα Piperata.gr το πληροφορούνταν και δεν το πίστευαν, μέχρι που το διαπιστώσαμε ιδίοις όμασι: Ο ένας επιλέγει (σκοπίμως) να αναγράφεται και να υπογράφει ως Δομαζάκις, κι ο άλλος ως Δομαζάκης, γιατί θέλει να ξεχωρίζει με κάθε τρόπο από τον αδελφό του!.. Κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε στην παρακάτω σχετική ανάρτηση-ανακοίνωση της Creta Farms.

Οι «κακές γλώσσες» το ερμηνεύουν ως διαφοροποίηση λόγω της -στην πραγματικότητα- κάκιστης σχέσης που έχουν. Από την άλλη, προσωπικά, σκέφτομαι ότι, μπορεί ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας το τελευταίο χρονικό διάστημα να έγινε λάτρης της… ιαπωνικής κουλτούρας!

Εκτός αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος, σοβαρότερος ή και λιγότερο σοβαρός, που ο Εμμανουήλ Δομαζάκις θέλησε να αλλάξει στην κατάληξη του επωνύμου του το γράμμα «η» με «ι»…

Λέτε να υπάρξει και επίσημη απάντηση – ανακοίνωση και για αυτό; Τουλάχιστον, μη μείνουμε με την απορία… 


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.