Από χθες, έχει φουντώσει η συζήτηση για τον Νίκο Ταχιάο, τον «εκλεκτό» του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη. Ας είμαστε ειλικρινείς.

Κανένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που ανήκει στην παλαιά φρουρά, δεν συμφώνησε με την επιλογή του πρόεδρο της Ν.Δ. να τον στηρίξει για την συμπρωτεύουσα. Τον θεωρούν άνθρωπο του Θεοδωράκη και «φίλο» του Γιάννη Μπουτάρη. Αυτά, δεν μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει.

Και δυστυχώς για την αρχηγό της Ν.Δ., ο ίδιος ο Νίκος Ταχιάος έδωσε αφορμή τις τελευταίες ημέρες να αρχίσουν να «κράζουν» οι νεοδημοκράτες για αυτή την επιλογή.

Το μεγαλύτερο λάθος, έως τώρα, που έκανε ο υποψήφιος της Ν.Δ., ήταν το προμοτάρισμα στα social media των δημοσκοπήσεων που τον φέρνουν αρκετά μπροστά από την Νοτοπούλου. Όποιος παρατηρήσει στο βίντεο, θα δει πως παραθέτει το «προβάδισμά» του, χρησιμοποιώντας σκληρές συριζαίικες ιστοσελίδες που κατά καιρούς έχουν πει τα χειρότερα για την Κυριάκο Μητσοτάκη! Μέγα φάουλ που δεν μαζεύεται…

Επίσης, τα ΜΜΕ στην Θεσσαλονίκη, που δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, τον «σταύρωσαν», δίνοντας στην δημοσιότητα το βρισίδι του στον Μυλόπουλο. Και από εκεί, έγινε… σημαία στα ΜΜΕ που ελέγχονται πλήρως από τον κυβερνών κόμμα.

Και επειδή έπρεπε να τριτώσει το κακό, βγήκε σήμερα ο ίδιος, προφανώς χωρίς να πάρει την έγκριση της Πειραιώς, για να… ξεκαθαρίσει τρία ζητήματα για τα οποία, οι αντίπαλοί του προφανώς, τον εγκαλούν. Το τρομακτικό για τη Νέα Δημοκρατία είναι ότι ο Ταχιάος βρέθηκε σε θέση να καλείται να απαντήσει στο ότι κάποιοι τον έχουν χαρακτηρίσει: α) εβραίο β) «φιλοσκοπιανό» και γ) οπαδό του Αρη –και μάλιστα «σκουλήκι», το οποίο αποδέχτηκε!

Το ερώτημα είναι εάν η Ν.Δ. τον στηρίξει μέχρι τέλους… Υπάρχει, βλέπετε, και η περίπτωση του Ορφανού, κλασικού δεξιού που εκφράζει και τον καραμανλισμό…


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.