Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του. Κι αυτή τη φορά, όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, προανήγγειλε νέα σειρά, ακόμη πιο “καυτών”, αποκαλύψεων, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είναι προφανές ότι με το tweet του προετοιμάζει τόσο το ευρύ κοινό όσο και τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το περιεχόμενο που έχει στα χέρια του από συνομιλίες του εφοπλιστή, οι οποίες μάλλον τον “καίνε”, καθώς μαρτυρούν την εμπλοκή σε νέο κακούργημα…

Ήδη ρεπορτάζ που “καίνε” τον γνωστό επιχειρηματία έχουν βγάλει ο εκδότης – δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης, ο Κώστας Βαξεβάνης και ο Τριανταφυλλόπουλο, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν συνεχίζουν ακάθεκτοι τις αποκαλύψεις για τον γνωστό επιχειρηματία.

Αξίζει να τονιστεί ότι κανένας από τους τρεις αυτούς αποκαλυπτικούς και ιδιαίτερα “σκληρούς” δημοσιογράφους, παρά τις απειλές που δέχονται, δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω… καθώς συνεχίζουν την μάχη για να εξαρθρωθεί μια τεράστια εγκληματική οργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο εκδότης – δημοσιογράφος του Zougla.gr έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: “Μαρινάκη, πες αλεύρι, ο Τριανταφυλλόπουλος σε γυρεύει… Ποιος Τσίπρας και ποιος ΣΥΡΙΖΑ; Σκέψου τι ούρλιαζες στο τηλέφωνο μέχρι να σου το θυμίσω λίαν συντόμως…”!

Δείτε ακριβώς την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με τη φωτογραφία του αειμνήστου Βασίλη Ραφαηλίδη μαζί με ένα σοφό απόφθεγμα του…


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.