Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο Νίκος Ταχιάος στην Θεσσαλονίκη, δεν έχει σημαντικό προβάδισμα έναντι των πολιτικών του αντιπάλων. Αν εξαιρέσει κάποιος τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης (σ.σ. όχι… όλους), ο Νίκος Ταχιάος είναι άγνωστος στη Νέα Δημοκρατία.

Και όσο τον ξέρουν, τον θεωρούν άνθρωπο του Ποταμιού… ενώ κάποιοι σκληροπυρηνικοί της γαλάζιας παράταξης θυμίζουν πως είχε συμβάλει στην εκλογή του Γιάννη Μπουτάρη.

Τις τελευταίες ημέρες, μάλλον εξαιτίας της αδυναμίας του στο επικοινωνιακό κομμάτι, ο Νίκος Ταχιάος εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Και έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο…

Οι Νεοδημοκράτες στην συμπρωτεύουσα δεν καίγονται και ιδιαίτερα να τον… συναντήσουν, ενώ όσοι τον βλέπουν, το κάνουν για να φανούν αρεστοί στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για παράδειγμα, τον είδε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, για να δείξει ότι δεν στηρίζει τον… αντάρτη Ορφανό.

Και το ερώτημα παραμένει: Ποιος επέβαλλε τον Ταχιάο στον Μητσοτάκη; Μήπως ο… Τάκης Θεοδωρικάκος; Και η Μαρία Σπυράκη που τον θέλει για κομματάρχη της στην Θεσσαλονίκη ενόψει βουλευτικών;


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.