Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν τη νύχτα στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Τα Piperata.gr ήταν αυτά που είχαν αποκαλύψει ότι το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών είχε καθαιρέσει το ΔΣ της Ομοσπονδίας για παράβαση καθήκοντος.

Αυτή λοιπόν η υπ’ ατμόν Διοίκησηαπόφαση μένει ακόμα να καθαρογραφεί και να κοινοποιηθεί, ώστε να διοριστεί προσωρινή διοίκηση), αποφάσισε να συγκαλέσει τακτική Γενική Συνέλευση.

Όλο αυτό το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κόλπους των σωματείων με τη νυν διοίκηση να έχει αρχίσει να χάνει την επιρροή της και οι δυνάμεις της να φυλλορροούν…

Με γνώμονα λοιπόν αυτή την αδυναμία της, στη Γενική Συνέλευση κάλεσε και δύο σωματεία, τα οποία ωστόσο δεν διαθέτουν καμία αθλητική αναγνώριση, προκειμένου να μπορέσει να επιβάλει τις αποφάσεις που ήθελε να περάσει.

Με τα δύο αυτά σωματεία που δε θα έπρεπε καν να έχουν κληθεί στη Συνέλευση, όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο προκλήθηκε το… πανδαιμόνιο!

Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο πάλαι ποτέ Ομοσπονδιακός προπονητής της Πάλης και καθηγητής φυσικής αγωγής, Γιώργος Πάχτας, κάλεσε την αστυνομία στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης και υπέβαλε μήνυση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Δημήτρη Τραμπάκουλα.

Το αποτέλεσμα ήταν η Συνέλευση να διαλυθεί ατάκτως και οι Τραμπάκουλας και Πάχτας την υπόλοιπη νύχτα να την περάσουν μέσα στο κρατητήριο.

Τα περαιτέρω αναμένεται να εξελιχθούν στην εισαγγελία Αθηνών, όπου θα παρουσιαστούν εντός της ημέρας (15 Μαρτίου 2019), και ενώπιον των Δικαστηρίων.

ΥΓ.: Η ΕΟΕ και η ΓΓΑ δεν νομίζω να καμαρώνουν με αυτά τα χαΐρια… 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.