Προ ημερών, τα Piperata.gr ήταν αυτά που σας αποκάλυψαν τις σκηνές απείρου κάλους που διαδραματίστηκαν, δυστυχώς, στη γενική τακτική συνέλευση της Ομοσπονδίας Πάλης, η οποία κατ’ ουσίαν έχει καθαιρεθεί λόγω παράβασης καθήκοντος όμως, ακόμη δεν έχει καθαρογραφεί και κοινοποιηθεί η σχετική δικαστική απόφαση, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.
Συγκεκριμένα, την 14 Μαρτίου 2019, η γενική συνέλευση διαλύθηκε και δεν έγινε ποτέ, καθώς ο πάλαι ποτέ ομοσπονδιακός προπονητής και καθηγητής φυσική αγωγής με ειδίκευση στο άθλημα της Πάλης, κάλεσε την αστυνομία και υπέβαλε μηνύσεις.
Σε συνέχεια αυτού του αποκλειστικού ρεπορτάζ, σάς έχω νέα αποκαλυπτικά και ιδιαίτερα καυτά, για τα οποία το βέβαιο είναι ότι κανείς δεν θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποίηση.
Τα Piperata.gr είχαν εγκαίρως απευθυνθεί στον υφυπουργό αθλητισμού, αλλά και στον πρόεδρο της ΕΟΕ, ο οποίος μάλλον δείχνει να τους καλύπτει, δια της αποχής και της σιωπής του. ίσως, γιατί επουδενί θέλει να στεναχωρήσει τα δίδυμα των Κούβελου – Μαρινάκη και Γερόλυμπου – Αθανασίου. 
Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω από το ρεπορτάζ που έκαναν τα Piperata.gr, ο Γιώργος Πάχτας υπέβαλε μηνύσεις, κατά του «μπροστινού προέδρου» Δημήτρη Τραμπάκουλα, αλλά και κατά του γραμματέα της ΕΛΟΠ και αντιπροέδρου της ΕΟΕ, Ξενοφώντα Αθανασίου, καθώς και κατά των Λεονάκη – Πανίτσα – Θάνου, για τα αδικήματα πλαστογραφίας και χρήσης πλαστού εγγράφου.
…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη
Ας δούμε, όμως, το γιατί: Ο κ. Πανίτσας, όπως και σε προηγούμενες συνελεύσεις, εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος του αθλητικού σωματείου «Νέα Ευκαρπία». Όταν το προεδρείο και γενικά η διοίκηση της Πάλης ερωτήθηκε με βάση ποίου εγγράφου εκπροσωπεί ο Πανίτσας την «Νέα Ευκαρπία», παρουσιάστηκε το έγγραφο το οποίο φέρεται να είναι πλαστό!
Η πλευρά της αντιπολίτευσης του Πάχτα, είχε εξασφαλίσει από την «Νέα Ευκαρπία» βεβαίωση με την οποία η διοίκηση του σωματείου δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι ο κ. Πανίτσας ούτε μέλος της είναι, ούτε εκπροσωπεί τον σύλλογο στη γενική συνέλευση! 
Έτσι, αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, προκειμένου ο κ. Πάχτας να υποβάλει μηνύσεις και να ζητήσει επί τόπου τη σύλληψη των εμπλεκόμενων (φερόμενων ως δραστών για την πλαστογραφία και τη χρήση πλαστού εγγράφου), μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι και ο προσφάτως καθαιρεμένος πρόεδρος (για κακούργημα), Ολυμπιονίκης Κώστας Θάνος.
Μετά τη σύλληψη των Τραμπάκουλα, Λεονάκη και Πανίτσα και την ολονύχτια παραμονή που είχαν στα κρατητήρια (αν και πληροφορίες λένε ότι ο  κ. Τραμπάκουλας είχε τις άκρες του στην αστυνομία και μετά τις 03.00 έφυγε και προσήλθε το πρωί ενώπιον του ανακριτή), ο εισαγγελέας επιφυλάχθηκε να προσδιορίσει τακτική δικάσιμο για τα αδικήματα πλαστογραφίας και χρήσης πλαστού εγγράφου. 
Οπότε, οι κ. Τραμπάκουλας και Λεονάκης – Πανίτσας, αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι κ. 
Θάνος και Αθανασίου είχαν από βραδύς, τη στιγμή του συμβάντος, τραπεί σε φυγή από την πίσω πόρτα, όπου ήταν να γίνει η γενική συνέλευση.
Σχετικά με αυτό, πάντως, η πλευρά Πάχτα καταγγέλλει ότι, η αστυνομία παρότι είχε ενημερωθεί πως υπάρχει και δεύτερη (πίσω) πόρτα, τους άφησε να διαφύγουν τρέχοντας και πηδώντας τα κάγκελα που έχει η άλλη πλευρά του χώρου, ώστε να μην τους συλλάβει!
Το γιατί δεν ήθελαν με τίποτα να συλληφθούν οι Θάνος – Αθανασίου, θα σας το αποκαλύψω κι αυτό, λίαν συντόμως με… «ΠΙΠΕΡΑΤΟ ντοκουμέντο»!

Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.