Μετά από το συμβάν της 25ης Μαρτίου, έρχονται στο φως νέα στοιχεία σχετικά με την παρενόχληση που πραγματοποίησαν τουρκικά αεροσκάφη ανήμερα της 25ης Μαρτίου στο ελικόπτερο με το οποίο ο πρωθυπουργός μετέβη στο Αγαθονήσι.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Στο φως της δημοσιότητας λοιπόν έρχεται στιγμιότυπο του Πρωθυπουργού, όπου φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας να κοιτάει ανήσυχος τα τουρκικά αεροσκάφη. Στη συνέχεια κατευθύνεται στο πιλοτήριο, προκειμένου να διαπιστώσει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Σινούκ πετούσε στα 1.000 πόδια. Τρία μόλις μίλια ΒΔ των Αρκιών έλαβε σήμα από την ελληνική Πολεμική Αεροπορία που του έδινε εντολή να κατέβει όσο το δυνατόν πιο χαμηλά, γιατί δύο τουρκικά ίχνη είχαν εμφανιστεί απροειδοποίητα στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι, η Τουρκία, ανήμερα της εθνικής επετείου προέβη σε αριθμό ρεκόρ προκλήσεων, καθώς οι παραβιάσεις που πραγματοποίησαν στον ελληνικό εναέριο χώρο έφτασαν τις 47!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.