Όπως είναι σε θέση να πληροφορούνται τα Piperata.gr o πρώτος πρώην υπουργός Υγείας που πρόκειται να δεχθεί κλήση, προκειμένου να εξεταστεί για τις κατηγορίες της παθητικής δωροδοκίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος!

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να καταγραφεί τεράστιος πολιτικός σεισμός (το πιθανότερο είναι την Παρασκευή 5/4) και σε κάθε περίπτωση το αργότερο μέχρι τις 10 του μηνός.

Θα ακολουθήσει η άρση της ασυλίας του παραπάνω πρώην υπουργού και στη συνέχεια θα βρεθεί απέναντι στους δικαστικούς λειτουργούς για να δώσει εξηγήσεις.

Ο δεύτερος που πρόκειται να δεχθεί κλήση για να εξετασθεί ως κατηγορούμενος φέρεται να είναι ο πρώην υπουργός και νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους τα Piperata.gr, δεν αποκλείεται ένας εκ των Στουρνάρα – Σαλμά να προηγηθεί

Μετά τις πρώτες εισαγγελικές κλήσεις, αναμένεται να υπάρξει μικρή περίοδος νηνεμίας λόγω Άγιου Πάσχα…

Αμέσως μετά την ανάπαυλα, θα κληθούν οι Δημήτρης Αβραμόπουλος, Μάριος Σαλμάς και Γιάννης Στουρνάρας, ενώ ως ύποπτοι θα εξεταστούν και γενικοί γραμματείς υπουργείων, πρώην πρόεδροι οργανισμών, καθώς και άλλοι εμπλεκόμενοι υπεράνω υποψίας.

Να σημειωθεί ότι, στην υπόθεση εμπλέκονται άτομα που βοηθούσαν στο ξέπλυμα των χρημάτων μέσω εταιρειών που οργάνωναν ανύπαρκτα events ή καταχώριζαν διαφημίσεις σε ανύπαρκτα sites ή σε ιστοσελίδες χαμηλής επισκεψιμότητας και… πληρώνονταν αδρά! Ενώ οργανώνονταν και πάνελ σε μικρά τηλεοπτικά κανάλια χαμηλής τηλεθέασης, που πληρώνονταν σε… τιμές εξωπραγματικές!


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.