Μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. έλαβε, τελικά, ο «ανεξάρτητος» Γιώργος Αμυράς!

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Ο Γιώργος Αμυράς, ως γνωστόν, ήταν στο Ποτάμι και έφυγε από το κόμμα, κρατώντας τη βουλευτική έδρα του ως ανεξάρτητος (υποτίθεται), επειδή διαφώνησε με το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη για την συμφωνία των Πρεσπών.

Τα Piperata.gr τότε, σάς είχαν αποκαλύψει ότι ο Γιώργος Αμυράς είχε «κλειδώσει» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

Αυτό, όμως, που είχε συμφωνηθεί ήταν να είναι υποψήφιος σε τομέα της Β’ Αθηνών ενόψει εθνικών εκλογών. Οι βουλευτικές εκλογές, εν τούτοις, δεν γίνονται, όπως υπολόγιζαν, την άνοιξη, κι έτσι, ο πρόεδρος της Ν.Δ., θέλησε να εξυπηρετήσει παραπάνω σκοπιμότητες με τον πρόθυμο Αμυρά…

Και για να γινόμαστε πιο σαφείς: Ο Αμυράς με βάση τις επιθυμίες των επιτελών της νέας ηγεσίας του, δεν θα κρατήσει την έδρα του στο ελληνικό κοινοβούλιο και θα παραιτηθεί. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι αυτό θα γίνει, όχι γιατί ο ίδιος έχει τέτοιες «ευαισθησίες», αλλά επειδή αυτό του το ζήτησε… ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Όχι, δηλαδή, γιατί είναι ηθικό και έντιμο…

Τι θα συμβεί, έτσι; Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια… για τον Μητσοτάκη. Ποια θα την πάρει την έδρα του από το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού; Η κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη. Ποια είναι η κυρία Λυμπεράκη; Η πρώτη ξαδέρφη του Κυριάκου Μητσοτάκη μεν, αλλά και τι… άλλο;

Είναι μία από τους στενούς συνεργάτες και βασικούς «εκπροσώπους» του Τζορτζ Σόρος στη χώρα μας, καθώς από τις 23 Μαρτίου του 2018 είναι, μεταξύ άλλων, γενική Διευθύντρια του «SolidarityNow» που… ανήκει στον «γύπα»!

Αυτά, για να καταλαβαίνετε την θρασύτατη υποκρισία όσον αφορά στη συμφωνία των Πρεσπών και το μακεδονικό… Για να καταλαβαίνετε το κατά πόσο συνεπής θα είναι ο Κυριάκος, σε περίπτωση που πάρει τελικά τον προσεχή Οκτώβριο στα χέρια του τις τύχες της χώρας (μεταξύ αυτών και της Μακεδονίας και των μακεδονομάχων…). Διότι το «διπλό παιχνίδι» που θέλει να παίζει με τους βόρειους σύμμαχους μας, αλλά και μεταξύ διεθνούς κοινότητας και Ελλήνων πολιτών, είναι πλέον ορατό… έως και ξεκάθαρο! Αυτό διεφάνη, άλλωστε, και με την αποκάλυψη που σας έκαναν τα Piperata.gr, για τη συμμετοχή στο επιτελείο των στενών συμβούλων του, τού ιδίου του αδελφού τού έτερου στενού συνεργάτη τού Σόρος στην Ελλάδα (διαβάστε ΕΔΩ).

Και το τελευταίο: Όσον αφορά στην πολιτική συνέπεια του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Αμυρά, αλλά και δυνάμει υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου 2019 (μιας και δεν προβλέπεται να εκλεγεί τώρα ευρωβουλευτής). Η  σχέση του με τη ΝΔ ξεκίνησε επί Σαμαρά. Για όσους ξεχνούν, ο Αντώνης Σαμαράς επί προεδρίας του ήταν ο πρώτος που επέβαλλε τον Αμυρά στη Ν.Δ.! Με δική του εντολή, ήταν υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. το 2014, προκαλώντας από τότε αντιδράσεις στο κόμμα… Δεν βγήκε όμως, οπότε στη συνέχεια είπε να πάει με το Ποτάμι… Τελικά, το Ποτάμι και το alter ego του Σαμαρά, αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, τον «ξέβρασαν» στην Πειραιώς…

Με λίγα λόγια, μιλάμε για… ΤΕΡΑΣΤΙΟ βόλεμα! Όλα καλά… όλα ανθηρά! Όλα «ηθικά», κι όλα «καθαρά»!

ΥΓ.: Τα Piperata.gr με το άρθρο αυτό δεν επικρίνουν τη Συνθήκη των Πρεσπών, ούτε τις σχέσεις που πρέπει να υπάρχουν με επενδυτές ή και με τους γείτονες μας, που σαφώς απαιτούνται να υπάρχουν – και οι όποιες διαφορές να λύνονται.

Τα Piperata.gr, όπως κι εγώ προσωπικά, διά υπογραφής μου, κρίνω το διπλό «παιχνίδι», την υποκρισία και τα βολέματα… Την εξαπάτηση των πολιτών. Την πατριδοκαπηλία. Τους δήθεν «μακεδονομάχους». Αυτά κρίνονται και… κατακρίνονται!


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.