Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Χρήστος Πατσατζόγλου, συνελήφθη για εισαγωγή(;) και εμπόριο «μαϊμού προϊόντων», μέρος των οποίων φέρεται να πωλούσε μέσα από καταστήματα συμφερόντων του στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και στην Χαλκίδα.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Μάλιστα, σύμφωνα με άλλες πηγές, εξετάζεται το ενδεχόμενο να προμήθευε ακόμη και μεγάλα εμπορικά καταστήματα σε όλη την Αθήνα (βλ. Κολωνάκι) και στον Πειραιά. Η δε εισαγωγή τους γινόταν από την Τουρκία.

Όπως είναι σε θέση να πληροφορούνται τα Piperata.gr, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη (3/4) αργά το απόγευμα από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο στη διασταύρωση Ηπείρου-Πύργου στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, ανακάλυψαν στο ΙΧ του πως κατείχε «μαϊμού» προϊόντα, συσκευασμένα σε κούτες: 65 ζευγάρια παπούτσια, 20 ζευγάρια γυαλιών ηλίου και αναρίθμητα εσώρουχα.

Η σύλληψη του κρατήθηκε άκρως μυστική(!) από τη ΓΑΔΑ, ενώ την Πέμπτη (4/4) φέρεται να παρουσιάστηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα (8/4).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα καταστήματα συμφερόντων του σε Αγία Βαρβάρα και Χαλκίδα, δεν έχουν ανοίξει από την ημέρα της σύλληψης του έως και την ημέρα της απολογίας του.

Οι πληροφορίες λένε ότι την υπεράσπισή του ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο τού πρώην δημάρχου, βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρου Μίχου, με τον οποίο μάλιστα είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λάμπρος Μίχος έχει κι αυτή τη φορά το επίσημο χρίσμα του ΚΙΝΑΛ, κι αν επιβεβαιωθεί η εμπλοκή του, θα δυσκολέψει ηθικά την υποψηφιότητα του…  


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.