Την Ουρανία Σαγιάκου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, φέρεται να επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κλείσει το ψηφοδέλτιο του δυτικού τομέα της Β’ Αθηνών. 

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Η απόφαση του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, οπότε όσο μπορεί να έχει κανείς εμπιστοσύνη στις διαβεβαιώσεις του προέδρου της ΝΔ, η Ράνια Σαγιάκου θα αποτελέσει ένα δυνατό τοπικό χαρτί για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς πέρα από λαμπερή και θεσπέσια παρουσία, έχει και βαρύ όνομα και σημαντικές σπουδές, αλλά και επιτυχημένη ενασχόληση με τα κοινά του Περιστερίου.

Ο αείμνηστος -πλέον- πατέρας της, ήταν αυτός που επί πάρα πολλά χρόνια είχε στα δυτικά προάστια (και όχι μόνο) τη διασημότερη φίρμα καταστημάτων (Sagiakos), αποτελώντας έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες πώλησης υποδημάτων, με μεγάλα εμπορικά στο Αιγάλεω και το Περιστέρι.

Η Ουρανία (Ράνια) Σαγιάκου, είναι επιτυχημένη δικηγόρος με μεταπτυχιακές σπουδές στο εμπορικό δίκαιο και κάτοχος Μ.Β.Α. Διατηρεί το προσωπικό της δικηγορικό γραφείο στην πόλη του Περιστερίου και στηρίζει σε νομικά θέματα την ομώνυμη οικογενειακή επιχείρηση.

Για πρώτη φορά στα κοινά, συμμετείχε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών του κορυφαίου δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, όπου και εξελέγη. Το σημαντικό κοινωνικό έργο του Παχατουρίδη ήταν το έναυσμα για να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ως βασική προτεραιότητα στη διάρκεια της θητείας της είχε τις κοινωνικές δράσεις, ιδιαίτερα όσον αφορούσαν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ηλικιωμένοι, άτομα με ειδικές ανάγκες, μονογονεϊκές οικογένειες, άνεργοι, άστεγοι κ.α.).

Έτσι, σύμφωνα και με την ποσόστωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρόσωπο της Σαγιάκου βρίσκει μια σπουδαία γυναικεία υποψηφιότητα, ενώ, όπως πληροφορούνται τα Piperata.gr, αναμένεται να κόψει κάποιον από αυτούς που είχε ανακοινώσει ως υποψηφίους βουλευτές στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών.  

 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.