Στα ίσα κοντράρει στην Θεσσαλονίκη ο Σάββας Τσιτουρίδη τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη με το νεοϊδρυθέν κόμμα των Ελλήνων Ριζοσπαστών! 

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Μπορεί ο Μητσοτάκης να θεωρούσε ότι, με την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, θα εξασφάλιζε να αποσπάσει στην κάλπη των ευρωεκλογών τους λεγόμενους Μπουταρικούς, εν τούτοις, η έκπληξη έρχεται από τον Σάββα Τσιτουρίδη που ανακοινώνει τον γαμπρό του Μπουτάρη μέσα στους 12 πρώτους υποψηφίους για την ευρωβουλή!

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα Piperata.gr, ο Χάρης Καραπαναγιωτίδης θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής των Ελλήνων Ριζοσπαστών, κάτι που δείχνει ότι ο πάλαι ποτέ υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή προτίθεται να φτιάξει ισχυρό ψηφοδέλτιο και να κοντράρει στα ίσα σε πολλές περιοχές, ειδικά της Βορείου Ελλάδας την ΝΔ του Μητσοτάκη.

Σ.σ.: Πριν αλέκτορα φωνήσαι, τα Piperata.gr επιβεβαιώθηκαν, καθώς ανακοινώθηκαν… οι πρώτοι υποψήφιοι των Ελλήνων Ριζοσπαστών για τις Ευρωεκλογές του 2019

 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.