Την έπαθε… ο Άδωνις Γεωργιάδης κι έτρεχε πρωί-πρωί να σβήσει ένα «καυτό» tweet του, που ήταν εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου!

Η αλήθεια είναι ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και «χαϊδεμένος» πολιτικός του Σαμαρά, είναι πρωτοφανές να ειρωνεύεται τον πάλαι ποτέ συγκυβερνήτη Βενιζέλο, γράφοντας πως είναι «ο άνθρωπος που κατάφερε να βγάλει αθώο τον Άκη Τζοχατζόπουλο». Και μάλιστα, εν μέσω σκανδάλου Novartis και προεκλογικής περιόδου.

Μετά την πρωινή ανάρτηση του στο twitter, κατά περίεργο τρόπο έσπευσε να διαγράψει το «καυτό tweet» που, για του λόγου το αληθές, τα Piperata.gr σάς παραθέτουν παρακάτω.

Μάλλον, θα πήρε άνωθεν εντολή για να το διαγράψει, μετά τις ηχηρές διαμαρτυρίες Βενιζέλου στον Σαμαρά για το «χαϊδεμένο πολιτικό τέκνο» του… Έτσι, λίγα λεπτά μετά, μάλλον, δεν άλλαξε άποψη, απλώς έκανε μία ακόμη θεαματική «πολιτική κωλοτούμπα».

Βέβαια δεν είναι ο μόνος που, άλλα έλεγε στο παρελθόν κι άλλα λέει τώρα. Μην κατηγορούμε μόνο αυτόν, το έχουν κάνει πάμπολλοι. Για παράδειγμα, ο ίδιος ο πολιτικός του μέντορας… Είναι αυτό που λέμε «μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις».

Φυσικά, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, μεταξύ αυτών, που άλλα έλεγαν κι άλλα κάνουν, είναι και ο Αλέξης Τσίπρας, όπως όμως είναι συχνά πυκνά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ωστόσο, θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγε ο λαλίστατος Άδωνις, γιατί έσβησε το συγκεκριμένο tweet; Ποιος του έβαλε την κατσάδα; Ο Σαμαράς, όπως πιθανολογούμε, ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Τελικά, οι «καυτοί αριθμοί» που κάποτε είχαν πάει στη Βουλή και οι ΠΑΣΟΚοι έλεγαν ότι πρόκειται για σκευωρία… έτσι όπως σήμερα για το σκάνδαλο Novartis λένε οι ΚΙΝΑΛίτες και οι Νεοδημοκράτες βουλευτές, ήταν αριθμοί τηλεφώνων ή τραπεζικοί λογαριασμοί του Άκη… όπως μας διαβεβαίωνε ο «Μπένι»; 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.