Όπως σας είχαν ενημερώσει κατ’ αποκλειστικότητα τα Piperata.gr, εκκρεμούσε και αναμενόταν η καθαρογραμμένη σχετική δικαστική απόφαση, βάσης της οποίας καθαιρείται για παράβαση καθήκοντος σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ), η οποία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, κοινοποιήθηκε πλέον (Παρασκευή 12/4) στον υφυπουργό Αθλητισμού και στην ΓΓΑ.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, ιδιοίς όμασι, αποκλειστικά μέσα από τα Piperata.gr, στα παρακάτω έγγραφα – ντοκουμέντα, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών κηρύσσει, οριστικά και αμετάκλητα, έκπτωτο το ΔΣ της ΕΛΟΠ, για ένα μέρος σοβαρών αλχημειών που αποδεικνύεται ότι κάνει, προκειμένου να μακροημερεύει, διοικώντας αυταρχικά, παραβατικά και οικονομικά ανεξέλεγκτα…

Τα Piperata.gr έχουν δεσμευθεί ξανά ότι θα επανέλθουν… και θα επανέλθουν(!), προκειμένου να αποκαλύψουν μια σειρά σκανδαλωδών και απαράδεκτων πεπραγμένων της απερχόμενης διοίκησης της ΕΛΟΠ, αλλά και στελεχών – υπαλλήλων της ΓΓΑ. Και τότε το λόγο θα πρέπει να έχουν οι εποπτικοί μηχανισμοί του κράτους, ο αρμόδιος επιθεωρητής με προανακριτικά καθήκοντα και γενικά η δικαιοσύνη. 

Για την ώρα, φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας:

Αφενός, το αρχικό αίτημα με το οποίο ο αθλητικός σύλλογος Οινοφύτων «Καπετάν Ι. Λιάπης» ζήταγε από τον υφυπουργό Αθλητισμού και την ΓΓΑ να παρέμβουν εφαρμόζοντας το νόμο, ωστόσο, είχαν παραπέμψει το εν λόγω σωματείο της Πάλης στο Διοικητικό Εφετείο.

Κι αφετέρου, το νέο αίτημα του συλλόγου για εφαρμογή της δικαστικής απόφασης, παραθέτοντας στον υφυπουργό Αθλητισμού και στην ΓΓΑ, όλα τα επιπλέον αναγκαία σχετικά έγγραφα – συνημμένα, όπως την καθαρογραμμένη απόφαση του Διοικητικού Εφετείου.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα Piperata.gr, οι εξελίξεις, όπως και πολλές νέες αποκαλύψεις, αναμένονται ραγδαίες για τον χώρο του αθλήματος της Πάλης, αλλά και «αμαρτωλών στελεχών» και διοικητικών υπαλλήλων της ΓΓΑ.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να ορισθεί προσωρινή διοίκηση, ενώ αναγκαίο ζητούμενο είναι η κατάρτιση λίστας με τα σωματεία που πραγματικά είναι νόμιμα και έχουν δικαίωμα ψήφου, προκειμένου να εκλεγεί νέο ΔΣ και να οδηγήσει και πάλι το ιστορικό άθλημα της Πάλης σε δάφνες και Ολυμπιακές διακρίσεις…


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.