Πολλά λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν ακουστεί νέα ονόματα, ωστόσο στην Κουμουνδούρου είναι αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα, βάζοντας στην “λίστα” βαριά… χαρτιά. Τουλάχιστον αυτό προσπαθούν από το Μαξίμου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη πίεση στον Νίκο Φίλη ώστε να πει το ναι, “ευαισθητοποιώντας” τις… χορδές της ομάδας των 53, η οποία θα δει ακόμη ένα στέλεχος – μετά τον Λάμπρου – να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο. Προς το παρόν, οι συζητήσεις συνεχίζονται, ωστόσο δεν αποκλείεται να επιτευχθεί “συμφωνία”.

Επόμενος στη “λίστα” είναι ο Νίκος Παππάς, ο οποίος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Θεωρείται δύσκολο να πει το τελικό ΝΑΙ, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες…

Τζανακόπουλος και Αχτσιόγλου, είναι δύο ονόματα που έχουν ακουστεί επίσης, αν και αμφότεροι έχουν πει πως επίσημα δεν έχουν δεχτεί κρούση. Περισσότερες πιθανότητες έχει η υπουργός Εργασίας.

Το σίγουρο είναι πως είναι όλα πρόσωπα που εκφράζουν τον στενό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, με ότι σημαίνει αυτό. Δεν είναι δηλαδή περιπτώσεις Κουντουρά και Δανέλλη…


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.