ΠΗΓΗ: eurokinissi.gr

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Νίκου Μπελαβίλα για το σπάσιμο των γραφείων του συνδυασμού του στον Πειραιά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος που έχει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στον λιμάνι τοποθετήθηκε για το σπάσιμο των γραφείων του, μιλώντας για μπράβους, ολιγάρχη και τραμπούκους…

Η ανακοίνωση του συνδυασμού Μπελαβίλα

Στόχος αγνώστων έγιναν τα εκλογικά γραφεία του Πειραιάς για Όλους, που φιλοξενούνται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Παλαιά Κοκκινιά, την ώρα που όλα τα μέλη και φίλοι του συνδυασμού, αλλά και πολίτες του Πειραιά βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο για τα προγραμματισμένα εγκαίνια την Τρίτη το βράδυ.

Στόχος ήταν αποκλειστικά και μόνο ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μπελαβίλας, καθώς όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, με βαριοπούλα χτύπησαν απευθείας στο σημείο που βρισκόταν αφίσα του…

Σε εκείνους που θεωρούν πως με τέτοιου είδους μαφιόζικες πρακτικές θα τρομοκρατήσουν, είτε τον ίδιο τον Νίκο Μπελαβίλα είτε τους υποψηφίους του συνδυασμού, η απάντηση δόθηκε από τον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο:

«Ακούστε μπράβοι: Έχουμε νικήσει ήδη για να τρομάξουμε. Είμαστε πολλοί και παλιοί για να μας φοβίσετε. Συνεχίζουμε σαν να μην τρέχει τίποτα, νηφάλια, ειρηνικά, δημοκρατικά! Ολιγάρχες και οι τραμπούκοι τους δεν έχουν θέση στην περήφανη δημοκρατική πόλη μας. Άντε γεια!».

 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.