Μετά την επιβεβαίωση του Piperata.gr σχετικά με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της εταιρείας Creta Farms, όλο και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο φως.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Βάσει αποκλειστικών πληροφοριών, η τράπεζα που μείωνε εδώ και δύο συναπτά έτη τα δάνεια που χορηγούσε στην εν λόγω εταιρεία είναι η Eurobank. Πιο συγκεκριμένα η τράπεζα έχει σήμερα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της Creta Farm που αγγίζουν τα 7-8 εκατ. ευρώ, ενώ έμπειρη τραπεζική πηγή αποκαλύπτει πως το αρχικό δάνειο ήταν διπλάσιο με σταθερή μείωση τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, μέσα στα επόμενα 24ωρα, η διοίκηση της εταιρείας πρόκειται να έχει επαφές με τους επικεφαλής των τμημάτων remedial των τραπεζών (δηλαδή των τμημάτων διαχείρισης προβληματικών δανείων).

Έγκυρη δε πηγή, μέσα από ισχυρό τραπεζικό ίδρυμα, που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση Creta Farms, αποκαλύπτει στα Piperata.gr ότι μία από τις προτάσεις που θα κάνουν οι τράπεζες στους μεγαλομετόχους της εταιρείας είναι η εξέταση της πιθανότητας σύμπραξης με άλλον, πολύ ισχυρό παίχτη, του κλάδου των τροφίμων.

Θα επανέλθω με αποκλειστικό ρεπορτάζ στο RP.news


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.