Το γεγονός ότι αυτή η τρισάθλια επίθεση λαμβάνει χώρα σε μια στιγμή που το ένα μετά το άλλο αποκλειστικό και άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μου επιβεβαιώνεται με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, δεν καθιστά τόσο άνευ σημασίας ούτε το επίμαχο fake news, ούτε οποιοδήποτε άλλο που θα επιχειρεί να απαξιώσει την επαγγελματική μου υπόσταση.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Αξιοσημείωτο, άλλωστε, είναι ότι βρισκόμαστε κυριολεκτικά λίγο πριν από την απόδοση δικαιοσύνης και καταδίκης-σοκ του Βαγγέλη Μαρινάκη, των φίλων, των στενών συνεργατών και μπράβων του, οι οποίοι ως εγκληματική οργάνωση πριν από 14 μήνες σχεδίασαν και διέπραξαν το κακούργημα της αρπαγής, ενώ απειλώντας τη ζωή μου απαίτησαν, υπαγόρευσαν και πέτυχαν τη δημοσίευση ενός fake news στα Piperata.gr, που στόχευε σε βάρος του πρωθυπουργού και της εισαγγελέας Τζίβα, προκειμένου να παραπληροφορηθεί η κοινή γνώμη, σχετικά με το πόρισμα του Noor1, που πρώτος είχα φέρει στο ΦΩΣ της δημοσιότητας μέσα από εδώ, κι εν συνεχεία επιβεβαιώθηκα, καθώς ο εφοπλιστής κατηγορείται για 2,3 τόνους ηρωίνης.

 

Ακόμη και τυχαίο, λοιπόν, να ‘ναι το επίμαχο fake news σε τοπική σελίδα του Facebook, από έναν άνευ σημασίας περιθωριακό τύπο, δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι…

Όπως δεν θα αφήσω τίποτα απολύτως αναπάντητο, το οποίο θα στοχεύει στην τιμή και την υπόληψη μου, προσωπική και επαγγελματική.

Είναι προφανές ότι, την μη προσφυγή στην Δικαιοσύνη τέτοιοι πρόθυμοι… τη λαμβάνουν ως αδυναμία ή και ως ευκαιρία… για να ξεσαλώνουν με ψεύδη, σκευωρίες, κατασκευές fake news, δυσφημιστικές και συκοφαντικές δημοσιεύσεις, όπως συνέβη και σε ανάλογες επιθέσεις που δέχθηκα κατά το παρελθόν.

Για αυτό και ο τελευταίος ασήμαντος, ο οποιοσδήποτε μικρός ή μεγάλος τρισάθλιος και γραφικός τύπος, ακόμη και σχιζοφρενής ή και βλαμμένος να είναι, θα οδηγείται στην Δικαιοσύνη. Διότι αυτό είναι υποχρέωση μου: Να προφυλάξω την αξιοπιστία μου, τη δουλειά και πάνω απ’ όλα το λειτούργημα μου.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.