προεκλογικό κέντρο
Φωτογραφία από: Twitter

Χαμός στη Λάρισα με ένα βίντεο να φέρνει χάος σε προεκλογικό κέντρο υποψήφιου Δημάρχου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές, Απόστολος Καλογιάννης είχε τοποθετήσει μια οθόνη, στραμμένη προς το δρόμο.

Ωστόσο, για κάποιο λόγο στην οθόνη δεν έπαιζαν προκαθορισμένα σποτάκια ή φωτογραφίες, αλλά ένα… άσεμνο βίντεο.

Μάλιστα, το βίντεο από το περιστατικό ανήρτησε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Λάρισα Μπροστά» της Ρένας Καραλαριώτου, Ελευθερία Τζανακούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Λάρισα
Φωτογραφία από: Twitter

«Χαρούμενα βίντεο που φτάνουν στα εισερχόμενα μου… Το απόφθεγμα: “Στα αριστερά η φάτσα και στα δεξιά το έργο”», έγραψε στο σχόλιό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από πλευράς «Συμπαράταξης Λαρισαίων» πρόκειται για «κακόβουλη ενέργεια καθώς μέσω του wifi που είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση οποιοσδήποτε μπορεί να παίξει το υλικό που θέλει από το smartphone του».

Μιλώντας στο onlarissa.gr, η κυρία Ελευθερία Τζανακούλη υποστήριξε πως αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο από λογαριασμό του instagram που έχει στη διάθεσή της.

Μάλιστα, σε νεότερη ανάρτησή της, πέταξε το γάντι στην πλευρά του κ. Καλογιάννη γράφοντας τα εξής: «Περιμένω από τη Συμπαράταξη Λαρισαίων να μας αποδείξουν πως το βίντεο που κυκλοφορεί από το πρωί στα social media και εστάλη και σε εμένα προσωπικά από πάρα πολλούς συμπολίτες, είναι παραποιημένο».


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.