Η αλήθεια είναι ότι όποτε, όπου και να μιλήσει, γενικά κάθε φορά που εκφέρει δημόσιο λόγο (πλην της ραδιοφωνικής συνέντευξης που πρόσφατα έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου, διαβάζοντας μάλλον από σημειώσεις τις απαντήσεις), ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει μία ιδιαίτερη δυσκολία στην άρθρωση, αλλά και στη ροή του λόγου.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Κατά γενική ομολογία ο πολυπράγμων επιχειρηματίας δεν το ‘χει με τη ρητορική. Κι αυτό αποκαλύφθηκε για ακόμη μία φορά κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας, όπου πραγματικά τα… μούσκεψε!

Κι αν το αρχικό συντακτικό λάθος («τον ψήφο σας» αντί «την ψήφο σας») το κάνουν πάμπολλοι, αφού ως γνωστόν έχει γίνει πια ψωμοτύρι από όλους όσοι δεν το έχουν… με την ελληνική γλώσσα, το δεύτερο ήταν ολκής:

«Θα συνεχίσουμε με λίγα έργα» ήταν η ομολογία – σοκ του Βαγγέλη Μαρινάκη, που προκάλεσε μεγάλη αμηχανία ειδικά στον ευρισκόμενο δίπλα του, Γιάννη Μώραλη, αλλά και ε ολόκληρο το κοινό. Ώσπου αντιλήφθηκε τη νέα γκάφα του και τη διόρθωσε, τη δεύτερη μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.