Είναι γεγονός πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις εξόδους του, σε γεύματα και δείπνα, συνοδεύεται -πάντα και παντού- από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Σαφώς, αυτό σε πολλές περιπτώσεις αποτελεί και οδηγία του επικοινωνιακού του επιτελείου. Και ασφαλώς καλά κάνει και ακολουθεί την οδηγία. Το ίδιο, άλλωστε, συμβαίνει και με τους Αλέξη Τσίπρα και Μπέτυ Μπαζιάνα, όπως και με πολλά άλλα πολιτικά ή και πρωθυπουργικά ζευγάρια.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πληροφορούμαστε ότι παίρνει μαζί τη σύζυγό του και σε γεύματα, δείπνα και συναθροίσεις με επιχειρηματίες και δημοσιογράφους-στελέχη διαπλεκόμενων ΜΜΕ.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα Piperata.gr δεν είναι μόνο ο Γιάννης Πρετεντέρης που συνέφαγαν, τον οποίο είδε και «κάρφωσε» ο Δήμος Βερύκιος, αλλά έχουν υπάρξει κι άλλα «τραπέζια» με εκπροσώπους συστημικών μέσω ενημέρωσης, που στηρίζουν με κάθε τρόπο και μέσο τη Νέα Δημοκρατία.

Για αυτό, η τόσο έντονη παρουσία της Μαρέβας Μητσοτάκη, φέρεται να έχει ενδυναμώνει τις φωνές που ακούγονται πέριξ της Πειραιώς ότι ο ρόλος της είναι… διευρυμένος!

Σ.σ.: Ε, μετά λένε ότι, φταίει ο Αλέξης Τσίπρας και όχι μόνο όταν ασκείται δριμεία κριτική για τις πάμπολλες σκανδαλώδεις πολιτικές και επιχειρηματικές δράσεις της Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Όταν θες να εμπλέκεσαι σε επιχειρηματικές και πολιτικές δραστηριότητες, ηθικές, νόμιμες ή και σκανδαλώδεις, ασφαλώς και θα δέχεσαι κριτική, διότι τότε δεν πρόκειται για μία απλή και «αθώα» σύζυγο ενός πολιτικού. 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.