Το έχουμε γράψει πολλές φορές στα Piperata.gr: Ο Νίκος Παπανδρέου, είναι ένα από τα φαβορί για να πάει στην ευρωβουλή με το ΚΙΝΑΛ!

Φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός και φτάνουμε λίγο πριν την κάλπη, έχει αρχίσει να δείχνει το… ταλέντο του στην πολιτική, μπαίνοντας κατευθείαν στα βαθιά.

Τι εννοούμε; Στα Χανιά, χρησιμοποίησε φράσεις του στιλ «εάν εκλεγώ, θα τους αλλάξω τα φώτα», ενώ θύμισε στους κατοίκους πως η Κρήτη ήταν το αγαπημένο νησί του πατέρα του.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του: «Βρίσκομαι στο αγαπημένο νησί της δημοκρατίας, για μένα το «πράσινο» νησί, όπου βρίσκονται παλιοί και καινούριοι φίλοι. Έχουν μείνει δύο εβδομάδες για τις ευρωεκλογές, κι απόψε θα μιλήσουμε για αυτά που διακυβεύονται στην Ευρώπη, αλλά και για τον αγαπημένο μας Αντρέα, γιατί εν τέλει αυτόν ζητάει ο κόσμος».

Να σημειωθεί, λοιπόν, πως με αυτά και με αυτά, ο Νίκος, σύμφωνα και με τις τελευταίες μετρήσεις, βρίσκεται στην πρώτη θέση. Από την αρχή, άλλωστε, είχε τεθεί επικεφαλής αυτής της κούρσας. Μένει όμως αυτό να αποδειχθεί και στην κάλπη της 26ης Μαΐου.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.