Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, καθώς το δημογραφικό δυναμικό του καναλιού αποδυναμώνεται και οι επιδόσεις στην τηλεθέαση όλο και «βυθίζονται».

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα Piperata.gr, σε “αναμμένα κάρβουνα” κάθονται όλοι στο κανάλι, με το επιτελείο του σταθμού να προσπαθεί να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα, μπατάροντας στη ψυχαγωγία…

Σύμφωνα με δημοσίευμα του RP.news, το κανάλι του Φαλήρου έκλεισε τον Γιώργο Λιάγκα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Την ίδια ώρα, υπάρχει έντονος προβληματισμός για την επόμενη σεζόν και τον χαρακτήρα που τελικά θα έχει ο ΣΚΑΪ ενόψει εθνικών εκλογών το φθινόπωρο, καθώς όλα δείχνουν ότι αποδυναμώνεται πλήρως στον ενημερωτικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Μάλιστα, παρότι ο σταθμός καταγράφει τη μία απώλεια μετά την άλλη, η διοίκηση συνεχίζει να αναζητά τηλεοπτικά πρόσωπα και μεταγραφές για την ενίσχυση του ψυχαγωγικού προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Οι «κακές γλώσσες» λένε, πάντως, πως ο Αλαφούζος βλέπει πανωλεθρία Μητσοτάκη, η οποία θα αρχίζει να διαφαίνεται από τις προσεχείς ευρωεκλογές και φοβούμενος, πως θα αντιμετωπίσει τεράστιο πρόβλημα στον σταθμό του (τα νούμερα ήδη είναι απογοητευτικά), επιλέγει τη στροφή του ΣΚΑΪ στη ψυχαγωγία.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.