Κι όμως! Στην Θεσσαλονίκη, η εκλογική αναμέτρηση θα είναι θρίλερ! Όχι, όμως, μεταξύ του Ταχιάου και της Νοτοπούλου, αλλά του εκλεκτού του Κυριάκου και του Γιώργου Ορφανού, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις είναι στη δεύτερη θέση!

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Ειδικότερα και σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll, ο υποψήφιος της ΝΔ, Νίκος Ταχιάος φαίνεται να προηγείται των αντιπάλων του με 17,3%. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Γιώργος Ορφανός με 14,7%, στην τρίτη ο Κωνσταντίνος Ζέρβας καταγράφεται στο 13,6% και στην τέταρτη η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου με 11,7%.

Ο Σπύρος Βούγιας βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 7,1% και ακολουθούν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 7%, ο Πέτρος Λεκάκης με 4,5, ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος 2,8%, ο Μάκης Κυριζίδης με 2,1% και ο Χάρης Αηδονόπουλος με 1,9%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων της έρευνας φτάνει το 11,7%.

Στο μεταξύ σύμφωνα με δημοσκόπηση, η οποία έχει γίνει πόρτα-πόρτα, την οποία είναι σε θέση να γνωρίζουν τα Piperata.gr -πραγματοποίησε το επιτελείο του Ιβάν Σαββίδη-, φέρει τον Ορφανό να κάνει στην κυριολεξία το “μπαμ”, καθώς δείχνει να προηγείται με 2,5% από τον Ταχιάο, τον οποίο αφήνει στη δεύτερη θέση.

ΥΓ.: Θα θυμάστε ότι πριν από μερικές ημέρες γράφαμε για την προβληματική προεκλογική καμπάνια της Κατερίνας Νοτοπούλου


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.