ΠΗΓΗ: Eurokinissi.gr

“Ο Στάθης Παναγούλης δηλώνει συστράτευση με το ΚΙΝΑΛ!” έγραψε στο twitter ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Στο στόχαστρο του έβαλε ο Δημήτρης Παπαδημούλης τον Στάθη Παναγούλη, με αφορμή τη δήλωση του δεύτερου, με την οποία προανήγγειλε την υποψηφιότητά του στις εθνικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο Twitter στηλίτευσε τη συμπόρευση του κ. Παναγούλη με το ΚΙΝΑΛ, υπενθυμίζοντας τα όσα δήλωνε ο ανεξάρτητος βουλευτής από το βήμα της Βουλής στις 10/11/2012.

«Ο Στάθης Παναγούλης δηλώνει συστράτευση με το ΚΙΝΑΛ! Ο ιδιος, στις 10/11/2012 απειλούσε ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ, από το βήμα της Βουλής, με κρεμάλες κ λιντσάρισμα, προκαλώντας την άμεση αποδοκιμασία του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ψαριανός κ Στ. Παναγουλης σε ΝΔ κ ΚΙΝΑΛ! Αλλά για όλα «φταίει ο Τσίπρας»!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης.

 

 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.