Σφοδρές αντιδράσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ για το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα και δείχνει τον κ.Μητσοτάκη να μιλάει με επιχειρηματίες στην Κω.

Και αυτό γιατί στο συγκεκριμένο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει στον επιχειρηματία ότι «μιλάμε για την ανάγκη να σαρώσουμε σαν οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα».

Συνάντηση Κυριάκου με επιχειρηματίες στη Κω-'' Έλεγχος έλεγχος κ πρόστιμα μας έχουν ρημάξει ρε φίλε…7ήμερο να τελειώνουμε ….άντε πια''😯😯😯😯😯😯😯

Gepostet von Διονύσης Νανόπουλος am Dienstag, 11. Juni 2019

Αυτή η απάντηση του πρόεδρου της ΝΔ ήρθε όταν επιχειρηματίας ζητά «7ημερο εργασίας. Όχι αυτός ο εκβιασμός που γίνεται από τους έλεγχος εδώ πέρα. 7ήμερο. Όχι 6ήμερο. Χωρίς τον κίνδυνο ελέγχων και προστίμων από το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας».

«Δεν πρέπει να μπλέξουμε στα χωράφια των εργαζόμενων και των επιχειρηματιών οι οποίοι έχουν συμφωνήσει τι είναι καλό για τους ίδιους», τονίζει στο βίντεο ο κ. Μητσοτάκης.

«Εφταήμερο εργασίας όχι ο εκβιασμός που γίνεται από τους ελέγχους εδώ πέρα, όχι εξαήμερο, εφταήμερο. Απαιτούμε να γίνει πιο εύκολο, πιο ευέλικτο το θέμα των 7 ημερών και όχι να επικρέμεται η σπάθη: “‘Ελεγχος, έλεγχος, έλεγχος”», τονίζει ο επιχειρηματίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Θέλει να ισοπεδώσει τα εργασιακά δικαιώματα ο κ. Μητσοτάκης και δεν το κρύβει», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις παραπάνω δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη. «Αυτή είναι η δέσμευση Μητσοτάκη προς τους εργαζόμενους, ότι θα επικρατήσει η εργασιακή ζούγκλα, η κατάργηση του 8ωρου και του 5ήμερου, οι κακοπληρωμένες δουλειές χωρίς κανένα δικαίωμα, και ότι οι μνημονιακές πολιτικές της εργασιακής απορρύθμισης θα επιστρέψουν. Ούτε οι εργαζόμενοι, ούτε η νεολαία θα το επιτρέψουν αυτό», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.