Όπως σας είχαν αποκαλύψει με σειρά αποκλειστικών δημοσιευμάτων τα Piperata.gr, ο Αλέξης Τσίπρας προετοιμαζόταν εδώ και καιρό, πριν ακόμη και από τις ευρωεκλογές, προκειμένου να κάνει άνοιγμα συστράτευσης νέων αλλά και έμπειρων ανθρώπων, καλώντας όλους όσοι θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα και να πάνε την Ελλάδα μπροστά, χωρίς πολιτικές και κομματικές γραμμές.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Και το προσκλητήριο αυτό, όπως και ο ίδιος είπε, περιλαμβάνει, όχι μόνο τις αριστερές υγιείς δυνάμεις, αλλά καθεμιά και καθένα που αισθάνεται ότι τον αφορά. Όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που έχουν τη διάθεση και το όραμα, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης να κάνουν το άλμα στο μέλλον και να συγκρουσθούν με αυτούς που θέλουν να γυρίσουν τη χώρα πίσω.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα Piperata.gr, λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας από την επόμενη κιόλας μέρα του δημόσιου προσκλητηρίου ξεκίνησε τις επαφές με προσωπικότητες που προέρχονται κι από άλλους πολιτικούς χώρους, πρωτίστως της κεντροδεξιάς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ήδη έχει κάνει τις τηλεφωνικές επαφές και αναμένεται από το βράδυ της Τρίτης (11/6) να ξεκινήσουν και οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις από τις οποίες θα υπάρξει πατριωτική συστράτευση ευρύτερων πολιτικών δυνάμεων.

Μάλιστα, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω κορυφαία πρόσωπα – έκπληξη αναμένεται να ανακοινωθούν και στα ψηφοδέλτια αυτής της προοδευτικής συμμαχίας. 

Την ίδια ώρα, κορυφαία και μεσαία στελέχη, θέλοντας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα, υπογράφουν την επιστολή στήριξης, όπου τα Piperata.gr είχαν προ ημερών αποκαλύψει ότι την έχουν κιόλας συντάξει, ενώ πάμπολλοι την έχουν ήδη υπογράψει.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.