Καμίνης
Πηγή: Eurokinissi

Δεν απέκλεισε η χώρα να χρειαστεί να υπογράψει ένα τέταρτο μνημόνιο, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο One Channel.

“Δεν θα απέκλεια τέταρτο Μνημόνιο” είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Καμίνης, ενώ ερωτηθείς για τις παροχές του πρωθυπουργού, είπε πως «υπονομεύουν το μέλλον της χώρας» και συμπλήρωσε πως «εγώ φοβάμαι πάρα πολύ».

Αναφορικά με την τοποθέτησή του στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Eπικρατείας του ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Καμίνης, υπογράμμισε ότι η Φώφη Γεννηματά τον τίμησε με αυτή τη θέση με σκοπό να σηματοδοτήσει κάποια πράγματα.

Όσον αφορά στην φυγή του Ευάγγελου Βενιζέλου, αφού κατέστησε σαφές πως ήταν επιλογή του ίδιου να φύγει, συνέχισε λέγοντας πως το κόμμα του θα βγει κερδισμένο από αυτή την εξέλιξη.

Μιλώντας δε, τόσο για το παρελθόν, όσο και για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, είπε πως «το ΠΑΣΟΚ έκανε τα λάθη του και τα πλήρωσε», όμως, πλέον «περιμένουμε ο κόσμος να επιστρέψει στο… ΚΙΝΑΛ».

 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.