Στο πλαίσιο του καλέσματος για διεύρυνση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας σε στελέχη και απλούς πολίτες που προέρχονται από τα σπάργανα της κεντροδεξιάς και επιθυμούν να κάνουν ένα άλμα στο μέλλον ώστε η Ελλάδα να πάει μπροστά, το νέο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συμβολίζεται από επτά (7) τρίγωνα, όπου το δύο είναι σε μπλε και γαλάζιο χρώμα.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Αξίζει να τονιστεί ότι κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά από κόμμα της ελληνικής αριστεράς, καθώς και ότι οι υπόλοιπες αποχρώσεις συμβολίζουν το κάλεσμα όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης.

Την ίδια ώρα, οι διεργασίες όλο και εντείνονται, καθώς αρκετά στελέχη που δεν ανήκουν στα κομματικά όρια του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια αυτής της ευρείας Προοδευτικής Συμμαχίας, προκειμένου να δώσουν συμβολισμό, αλλά και ουσία στο άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα προς τον κεντροαριστερό, τον μεσαίο και τον κεντροδεξιό χώρο.

Τα Piperata.gr ήταν αυτά που σε ανύποπτο ακόμη χρόνο είχαν γράψει πρώτα για τη μετεξέλιξη του ονόματος και του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, καθώς και με σειρά αποκλειστικών δημοσιευμάτων προ ημερών σάς είχαν αποκαλύψει την επιχειρούμενη αμφίπλευρη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.