Όπως είναι θέση να γνωρίζουν αποκλειστικά τα Piperata.gr, μετά την Ερμιόνη Κατσίφα (αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα) που τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας και τη μεταγραφή του Κώστα Κατσίκη (από ΑΝΕΛ), ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής, η Ένωση Κεντρώων «έκλεισε» και την υποψηφιότητα-μεταγραφή του Νίκου Νικολόπουλου.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος ενώνει τις δυνάμεις του με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και αναμένεται να ανακοινωθεί ως υποψήφιος βουλευτής στην Β’ Αθήνας (Νότιο Τομέα).

Για τη δε γενέτειρα του, Αχαΐα, η οποία μέχρι σήμερα ήταν η εκλογική περιφέρεια του Νίκου Νικολόπουλου, αναμένεται υποψήφια βουλευτής να είναι η σύζυγός του, Αναστασία Μανωλοπούλου.

Μάλιστα, το Σάββατο 15/6 πρόκειται σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών να γίνει σύναξη στελεχών του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, στην οποία θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, προκειμένου, αφενός, να επισημοποιηθεί η συνεργασία και, αφετέρου, να καταλήξουν στα πρόσωπα και στις περιφέρειες που οι Νικολόπουλος – Λεβέντης θα έχουν συνεργαζόμενους υποψηφίους.

Να σημειωθεί ότι η Ένωση Κεντρώων καταγράφει συνεχώς ανοδική τροχιά σε σχέση με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και με τη διεύρυνση που επιχειρεί προς τις «πατριωτικές δυνάμεις», ο Βασίλης Λεβέντης ευελπιστεί να δει το κόμμα του να ξαναμπαίνει στη Βουλή.

 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.