«Το σχεδόν ανύπαρκτο έργο της Διοίκησής του και το αντικυβερνητικό μέτωπο που εισέπραξε ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν οι βασικοί λόγοι της ήττας του απερχόμενου δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου, όπως εκτιμά ο νεοεκλεγείς στο αξίωμα Βασίλης Ζορμπάς,

«Δεν υπήρχε καμία παρέμβαση που να σχεδίασε και να υλοποίησε η παράταξη «Νίκη Πολιτών». Το αποτέλεσμα των εκλογών στην πόλη μας είναι απόδειξη ότι ο κόσμος δεν μπορεί να τρώει κουτόχορτο», τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος επικεφαλής της δημοτικής Αρχής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

 Οι άμεσες προτεραιότητες

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει την προσπάθεια για συνεργασίες πάνω σε προγραμματικές θέσεις και σε έργα του Δήμου, προκειμένου να καταφέρει να διοικηθεί το προάστιο στις νέες συνθήκες που φέρνει η απλή αναλογική. «Πρώτα θα χτίσουμε τη συναίνεση και μετά θα προχωρήσουμε σε συνδιοίκηση», ξεκαθάρισε με νόημα προς τους υπόλοιπους συνδυασμούς ο επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» που εξασφαλίζει 9 από τις 33 έδρες στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο. Τέλος, έθεσε τις βασικές του προτεραιότητες που θα μπουν από τον πρώτο μήνα: την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του δήμου, τη δημιουργία δύο βρεφονηπιακών σταθμών, τη σύσταση δημοτικής συγκοινωνίας, την εφαρμογή ελεγχόμενης στάθμευσης, την ανασυγκρότηση της δημοτικής αστυνομίας, την εκπόνηση μελέτης για αθλητικό κέντρο, την ανέγερση του δημαρχείου, τη δημιουργία αθλητικού πολυχώρου και τη λειτουργία δομής κακοποιημένων γυναικών.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.