Ήταν βέβαιο ότι ο Γιώργος Αυτιάς δεν θα τη χάριζε έτσι, τόσο απλά, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά το άδειασμα που του έκανε και δεν τον συμπεριέλαβε τελικά στο ευρωψηφοδέλτιο.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Σε τηλεοπτική συνέντευξη, λοιπόν, που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΝΔ στον ΣΚΑΪ (το πρωί του Σαββάτου 15/6), λίγο πριν «κλείσει» ο Γιώργος Αυτιάς την εκπομπή του, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, πήρε τη ρεβάνς, θέλοντας να τον εκθέσει «ευχαριστώντας» τον κιόλας που τον έριξε στο παραπέντε των ευρωεκλογών και δεν τον έβαλε υποψήφιο, γιατί δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους που έδειχναν οι δημοσκοπήσεις ότι πρόκειται να ελάμβανε.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, τον εξέθεσε “on air” όταν ομολόγησε, χωρίς μάλιστα να τολμήσει ο πρόεδρος της ΝΔ να τον διαψεύσει δημοσίως, πως για αντιστάθμισμα του πρότεινε να διαλέξει όποια εκλογική περιφέρεια στις βουλευτικές μαζί με… ότι ακόμη ήθελε! Δηλαδή και όποιο υπουργείο ζητούσε!

Αυτά προς επιβεβαίωση των αποκαλυπτικών δημοσιευμάτων διά χειρός μου στα Piperata.gr:

Πρώτον, είχαν συμφωνήσει για την υποψηφιότητα του, εδώ και δύο χρόνια νωρίτερα, καθώς η ευρωβουλή ήταν και είναι ένας διακαής πόθος του Αυτιά, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ίδιος στο κλείσιμο της επίμαχης συνέντευξης Μητσοτάκη.

Δεύτερον, επιβεβαιώθηκε πλέον ότι ο πρόεδρος της ΝΔ εξαναγκάστηκε να τον «κόψει» από το ευρωψηφοδέλτιο, αθετώντας τον λόγο του, ελέω ευρείας αποδοχής που κατέγραφε ο δημοφιλής δημοσιογράφος, γιατί τρόμαξαν… και ο ίδιος, αλλά και οι βαρόνοι του κόμματος.

Τρίτον, ο Κυριάκος Μητοστάκης δεν δίσταζε να τάζει λαγούς με πετραχήλια, βουλευτικές έδρες, υπουργεία και θέσεις-«κλειδιά», ειδικά σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ και του Αλαφούζου, αλλά και του συστήματος Μαρινάκη, ακόμη και χρόνια πριν από τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές, όπως όμως και τώρα, παραμονές των βουλευτικών εκλογών, προκειμένου έτσι να έχει (και) την πρόθυμη εύνοια των δημοσιογράφων, ανεξαρτήτως του όποιου τρόπου είχε εξασφαλίσει για να ελέγχει τα τηλεοπτικά κανάλια και τον Τύπο, γενικότερα.

ΔΕΙΤΕ και ακούστε το επίμαχο σημείο:

Το κλείσιμο της συνέντευξης Μητσοτάκη

Ο Γιώργος #Αυτιας αποκαλύπτει για τον #Μητσοτακη

Gepostet von RP.news am Samstag, 15. Juni 2019

 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.