Τελικά, αυτό που λένε ότι τα απρόοπτα είναι και τα καλύτερα, ισχύει. Τρανό παράδειγμα μία σύντομη συνέντευξη που έδωσε η Έφη Αχτσιόγλου στο RISE TV. Σε αυτή μας αποκάλυψε ότι ο Τσίπρας καθυστερεί στις συνεδριάσεις και εκνευρίζεται εύκολα, όπως, όμως κι άλλα, πολλά, αλλά και άκρως αποκαλυπτικά για την ίδια…

Η υπουργός Εργασίας ρωτήθηκε στη μικρής διάρκειας συνέντευξη αν θα έκανε σχέση με πολιτικό με την ίδια να απαντά – αν να ήταν προετοιμασμένη από καιρό για την ερώτηση– «έχω σχέση με πολιτικό».

Σε μια προσπάθεια, ωστόσο, να δείξει ότι δεν πρόκειται για αποκάλυψη όσον αφορά στη σχέση αυτή και στην ερώτηση «να ρωτήσω κάτι παραπάνω» απαντά με ένα αμήχανο χαμόγελο «ε, δεν ξέρετε, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;».

Δοθείσης της ευκαιρίας, μάλιστα, η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία είναι υποψήφια στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ προμόταρε και την υποψηφιότητα του κ. Τζανακόπουλου, κάνοντας το σήμα της νίκης και λέγοντας «Α΄ Αθηνών, υποψηφιότητα…»!

Ωστόσο, υποστήριξε ότι δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του Δημήτρη Τζανακόπουλου, επιχειρώντας έτσι να κάνει χιούμορ, λέγοντας «είστε καλά; Έχετε ακούσει το νόμο GDPR για τα προσωπικά δεδομένα; Να είμαστε σοβαροί».

Στην ίδια συνέντευξη η υπουργός Εργασίας και «φωνή» του ΣΥΡΙΖΑ στην προεκλογική περίοδο αποκαλύπτει ότι ο Αλέξης Τσίπρας φτάνει αργοπορημένος στις συνεδριάσεις, καθώς και ότι εκνευρίζεται εύκολα.

Όσον αφορά στη διατροφή της η κυρία Αχτσιόγλου υποστηρίζει ότι εφαρμόζει τη διατροφή του… φαντάρου με «τυρόπιτα και milko», αλλά και ότι τρώει καθημερινά 40 κορόμηλα την ημέρα «γιατί τα ανακάλυψα στην Αθήνα»!

Η Έφη Αχτσιόγλου ερωτάται τέλος ποιος είναι ο μεγαλύτερος ηγέτης στην ιστορία, κάνοντας την επιλογή… Ρήγας Φεραίος.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.