Ο δημοφιλής στη νεολαία Hawk τάσσεται ευθέως κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ καλεί τους fan του να πάνε να ψηφίσουν, ώστε να εμποδίσουν την επάνοδο στην εξουσία «αυτών που κατέστρεψαν και πρόκειται να ξανακαταστρέψουν την Ελλάδα αν επανέλθουν».

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Τα Piperata.gr επουδενί υιοθετούν τους χαρακτηρισμούς που αποδίδει σε στελέχη της ΝΔ, αλλά καταγράφουν την είδηση και παρακάτω σας παρουσιάζουν το επίμαχο βίντεο, καθώς ο διάσημος ράπερ αποτελεί μέλος της γνωστής hip hop ομάδας «above the hood» που χαίρει τεράστιας αποδοχής και δημοφιλίας ειδικά στις ηλικίες 17 -24, αλλά και σε ευρύτερα νεανικά κοινά (17 – 35 ετών).

Ο Hawk, λόγω και της καλοκαιρινής επιτυχίας που έχει πετύχει με το κομμάτι του caliente, το οποίο είναι «Νο1» στις τάσεις του YouTube, αριθμώντας περισσότερες από 10.000.000 προβολές μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες, παροτρύνει μέσω των socila media ειδικά τους νεολαίους, αλλά γενικά όλες και όλους, να πάνε να ψηφίσουν, αλλά με τίποτα Μητσοτάκη!

Να σημειωθεί ότι το επίμαχο βίντεο αναμένεται να γίνει viral, καθώς έχει αναρτηθεί και στον προσωπικό λογαριασμό του επιτυχημένου ράπερ στο Instagram, ο οποίος -μόνο εκεί- αριθμεί περισσότερους από 150.000 ακόλουθους νέων ηλικιών.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.